Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:47 μμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Μαϊος 2018 19:02

Αγρίνιο: Δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα (7/5/2018) για τον «Κλεισθένη» στην Αυτοδιοίκηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 7 Μαΐου για τοποθέτηση του δημοτικού συμβουλίου επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για την μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα «Κλεισθένης Ι») που δόθηκε την Παρασκευή σε δημόσια διαβούλευση.

Η συνεδρίαση αυτή θα γίνει στο πλαίσιο του «οδικού χάρτη» που έχει ήδη αποφασιστεί από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Συγκεκριμένα η ΚΕΔΕ καλεί έχει εξαγγείλλει:

1. Στη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, την προσεχή Τετάρτη 2 Μαΐου, στις 11 το πρωί, προκειμένου να αξιολογηθεί το περιεχόμενο του νομοσχεδίου και να καθορισθούν οι τρόποι δράσης της Αυτοδιοίκησης.

2. Στη σύγκληση των Δημοτικών Συμβουλίων όλων των Δήμων της χώρας στις 7 και 8 Μαΐου, καθώς και των Δ.Σ. των ΠΕΔ στις 10 και 11 Μαΐου, ώστε να ληφθούν αποφάσεις πάνω στο περιεχόμενο του νομοσχεδίου.

3. Στη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ και κοινού Συνεδρίου ΚΕΔΕ κι ΕΝΠΕ στις 17 και 18 Μαΐου, στην Αθήνα.

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 1736 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.