Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:37 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 17:39

Το vivlio-life και η συγγραφέας Ιουλία Ιωάννου, σας προσφέρουν τα τρία βιβλία της “Έτσι ξαφνικά έγιναν όλα”, “Απώλειες”, “Ασημένια μάτια”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την παγκόσμια ημέρα βιβλίου, η Ιουλία Ιωάννου, προσφέρει από ένα αντίτυπο από τα τρία της βιβλία, για όλους τους φίλους της σελίδας vivlio-life.gr

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και όχι ψευδώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για τα βιβλία

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/etsiksafnikaeginanola/

Η Έλενα έχει βιώσει τα διαφορετικά πρόσωπα της ζωής σε όλη τους τη διάσταση. Από μικρό παιδί, μόλις στα δεκατέσσερα χρόνια της, αναγκάστηκε να παντρευτεί και να φύγει για την Αμερική με ένα σύζυγο που αποδείχτηκε τύραννος. Τώρα, για πρώτη φορά μετά από τριάντα ένα χρόνια, επιστρέφει στην πατρίδα της σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από το πεπρωμένο της, τους δύο άντρες που έχουν σημαδέψει το είναι της με διαφορετικό τρόπο ο καθένας: το στοργικό και καλοσυνάτο Βασίλη, που την έχει τυλίξει με την άδολη αγάπη του, και τον παθιασμένο Πέτρο, που όμως σιωπά ανεξήγητα τον τελευταίο καιρό…

Ποιος μπορεί να αλλάξει αυτό που η μοίρα έχει γράψει από πριν για το ρόλο του καθενός;

Γιατί εκείνη είναι που γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί, εμείς είμαστε απλώς οι ηθοποιοί που εκτελούμε κατά γράμμα τις εντολές που μας δίνει.

ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/ioulia.ioannou.apoleies/


Πόσες φορές ο άνθρωπος βρίσκεται σε δίλημμα; Πράττει χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες των πράξεών του στο μέλλον;
Όταν ο Φίλιππος γνώρισε τη Χριστίνα, ένιωσε βαθιά μέσα του ότι εκείνη ήταν η μοναδική γυναίκα που θα ήθελε ποτέ στη ζωή του. Δεκαοχτώ χρόνια πριν, κάτι αντίστοιχο είχε νιώσει και ο Χρήστος αντικρίζοντας την Ειρήνη.
Η Σοφία παρασύρθηκε από την έλλειψη αγάπης και τρυφερότητας και βυθίστηκε στον σκοτεινό κόσμο της απελπισίας με όσα έζησε εξαιτίας του Απόστολου.
Τι κοινό έχουν αυτές οι τρεις γυναίκες;
Τι τις συνδέει με τον Χρήστο και τις λανθασμένες επιλογές του;
Όταν ο έρωτας χτυπάει την πόρτα, δε λογαριάζει τίποτα στο διάβα του… Μόνο η μοίρα μπορεί να διορθώσει κάποια λάθη. Ίσως γιατί η μοίρα έχει ορίσει έναν ρόλο για τον καθένα. Μόνο η δύναμη της αγάπης και της συγχώρεσης μπορεί να κρατήσει ζωντανή την Ελπίδα, να χαρίσει ξανά Ζωή.

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΑΤΙΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/iouliaioannou.assimeniamatia.pnoi/


Τυχαία συναντιούνται οι άνθρωποι στη ζωή; Τυχαία ερωτεύονται; Τι είναι αυτό που κινεί τα νήματα και οδηγεί τα βήματά μας; Η Νίκη και ο Ντεμίρ θα ζήσουν έναν συγκλονιστικό μα σύντομο έρωτα. Εκείνος θα εξαφανιστεί από τη ζωή της κι εκείνη θα μείνει πίσω να τον σκέφτεται και να αναρωτιέται γιατί την πρόδωσε. Η αλήθεια όμως είναι πάντα πολύ διαφορετική από αυτή που τα μάτια και η καρδιά μας μπορούν να καταλάβουν. Το κυνήγι ενός αμύθητου θησαυρού, μια παλιά προφητεία, ένα μοναστήρι, θα παίξουν απρόσμενο ρόλο στις ζωές τους. Η απληστία φέρνει μόνο καταστροφή και θάνατο. Μπορεί άραγε η αγάπη ν’ αλλάξει τη ροή των γεγονότων;

Διαβάστηκε 2934 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.