Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:43 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 01:57

Προπονητής της Εθνικής Ομάδας TAEKWONDO Ανδρών - Γυναικών ο Κακαρέλης Νίκος για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλη μια μεγάλη τιμητική διάκριση  για τον προπονητή του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ όπου θα είναι ένας απο τους 3 προπονητές της Εθνικής ομάδας Ανδρών --Γυναικών όπου θα αγωνιστούν σε μια απο τις πιο δύσκολες διοργανώσεις της Ευρώπης στη Ρωσία. Οι 16 καλύτεροι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν από τις 8-14 Μαΐου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στο τιμόνι της εθνικής σε αυτο το δύσκολο έργο θα είναι ο Αγρινιώτης   προπονητής μαζί με άλλους 2 συναδέλφους.

Είναι αρκετές φορές που η Ελληνική Ομοσπονδία   Taekwondo εμπιστεύεται τον Κακαρελη Νικο αφού οι γνώσεις του έχουν κάνει τον  σύλλογο   από τους  κορυφαίους έχοντας αρκετούς πρωταθλητές σε Παγκόσμιο , Ευρωπαϊκό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο .

Στην Εθνική Ομάδα θα βρίσκεται και ο για 6 συνεχομενη χρονια πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών Καλλιφωνης  Χριστόφορος, όπου αγωνίζεται στην κατηγορία των -87 κιλών . Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την εθνική ομάδα .

Διαβάστηκε 2292 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.