Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:53 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 00:28

Δεν έχουν τελειωμό τα μετάλλια στο εξωτερικό για τον ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο σύλλογος συμμετείχε σε ένα ακόμη ανοιχτό παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου ήταν βαθμολογουμενο για την παγκόσμια και ολυμπιακή  κατάταξη, με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο και 7 αθλητές του συλλόγου. Αυτό ήταν ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά που γίνεται αφοί είχε συμμετοχή 288 συλλόγους και εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο. Ο σύλλογος για μια ακόμη διοργάνωση κατάφερε να είναι μέσα στους 20 καλύτερους συλλόγους του κόσμου αλλά για μια ακόμη φορά και ο μοναδικός από τον νομό με μετάλλια στο εξωτερικό. Οι αθλητές δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό είχαν δύσκολες κληρώσεις απέναντι σε παγκόσμιους πρωταθλητές αλλά καταφεραν να πραγματοποιησουν εξαιρετικές εμφανίσεις κερδίζοντας 3 χάλκινα μετάλλια αλλά και μια 5η θέση . Δυο αθλητές μας αδικήθηκαν από τους διαιτητές και χάσανε το μετάλλιο ενώ ήμασταν μια ανάσα από το να το κερδίσουμε.

Τα μετάλλια κατέκτησαν 

Μπιτσικωκου Δήμητρα   χάλκινο μετάλλιο  -52 κιλά νεανίδων 

Τσιγκα Μαριτινα  χάλκινο μετάλλιο  -44 κιλά νεανίδων

Κουτρουμπη Ελισάβετ  χάλκινο μετάλλιο  -49 κιλά νεανίδων 

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιησε και η Μεσυνδιανου Ρωμαλέα όπου κέρδισε τον πρώτο αγώνα με διακοπή και ηττήθηκε στον 2ο από την παγκόσμια πρωταθλήτρια όπου κατέκτησε την 5η θέση.

Άδικο ήταν το αποτέλεσμα για τους αθλητές μας Καλλιφωνη Χριστόφορο και Φλωροσκουφη Παναγιώτη όπου ηττήθηκαν από λάθη των διαιτητών, ενώ εξαιρετική ήταν και η αθλήτρια Καλτση Φαιη όπου ηττήθηκε οριακά στον πόντο από την Γερμανίδα αθλήτρια.

Διαβάστηκε 2760 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.