Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:06 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 23:48

Ναύπακτος: 65 Πασχαλινά δέματα από τον σύνδεσμο αγάπης του Αγίου Δημητρίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλουσιότερο αναμένεται να είναι και φέτος το Πασχαλινό τραπέζι για 65 ενορίτες που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη και βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης. Με πολύ φροντίδα,αγάπη και διακριτικότητα,οι κυρίες του συνδέσμου αγάπης της ενορίας του Αγ.Δημητρίου ετοίμασαν έπειτα από προσφορές ενοριτών,τα δεκάδες γεύματα για τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη.

Η εποπτεία των Πασχαλινών δεμάτων και γενικότερα της λειτουργίας του συνδέσμου γίνεται από τον π.Θωμά Βαμβίνη και τελεί υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.Ιεροθέου ο οποίος είναι και ο εμπνευστής όλων των συνδέσμων της ενορίας.

Να σημειωθεί,ότι ο σύνδεσμος αγάπης του Αγ.Δημητρίου ετοιμάζει δεκάδες γεύματα σε εβδομαδιαία βάση ολόκληρο το χρόνο και τα διανέμει σε άτομα μοναχικά,σε όσους είναι σε αδυναμία να μαγειρέψουν και μεταφέρουν σε οικίες τα γεύματα σε όσους έχουν προβλήματα μετακίνησης.

nafpaktianewsgr

damata-agapis3

demata-agapis1

demata-agapis2

 

 

Διαβάστηκε 1892 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.