Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:14 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 17:51

Η Ένωση Στρατιωτικών Αιτωλ/νίας με τον Γ. Παπαναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο ενημέρωσης και έναρξης συνεργασίας με τοπικούς φορείς, για την ανάδειξη – επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας, είχε επίσημη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεμονιάς Απόστολος εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στο Αεροδρόμιο (Α/Δ) Αγρινίου, κυρίως μετά την υποβάθμισή του σε Κλιμάκιο Φύλαξης. Επίσης συζητήθηκε το θέμα των Διοδίων της Ιονίας οδού και της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας και πως δύναται να επιτευχθεί μια διαφορετική πολιτική χρέωσης για τους στρατιωτικούς της περιοχής που μετακινούνται, με ιδία μέσα, από την κατοικία τους προς τις Μονάδες που υπηρετούν.

Η συνάντηση έλαβε χώρα μέσα σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος και υπήρξε η αμοιβαία διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για επικοινωνία και εκ’ νέου συναντήσεις ώστε να υπάρξουν λύσεις στα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1598 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.