Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:26 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 18:36

Παρουσίαση βιβλίου του Aγρινιώτη Αντώνη Καβάγια στην Αθήνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Καβάγια με τίτλο: “Φυσική και κοινωνική ιστορία της οικογένειας Καβάγια”

Η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην “Στοά του Βιβλίου” (στο Αρσάκειο στην Αθήνα). Η πρώτη παρουσίαση έγινε στο Μεσολόγγι τον Δεκέμβριο.

Την παρουσίαση οργανώνουν η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε.) και η Αδελφότητα Απογόνων “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”.

Σε αυτήν θα μιλήσουν οι Κώστας Καρκανιάς (αντιπρόεδρος της Αδελφότητας), Στέλιος Αντωνιάδης (αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών), Διονύσης Μπερερής (εκπαιδευτικός – συγγραφέας) και ο συγγραφέας Αντώνης Καβάγιας. Τον συντονισμό θα κάνει ο Παναγιώτης Κοντός, καθηγητής και πρόεδρος της “ΑΙ.ΠΟ.Ε.”

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Καβάγιας κατάγεται από το Αγρίνιο, η οικογένειά του ξεκίνησε από τις Παπαδάτες της Μακρυνείας, συγγενείς του σήμερα ζουν στην Ματαράγκα, το Μεσολόγγι και την Αθήνα ενώ η γυναίκα του κατάγεται από το Αιτωλικό.

Έχουμε λοιπόν ένα βιβλίο που ενδιαφέρει τους περισσότερους Αιτωλούς.

 

Διαβάστηκε 1315 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.