Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:13 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 17:42

Διακρίσεις για αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο κατέκτησαν οι αθλητές του Γιώργου Καψιμάλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Κλειστό Στάδιο Μπάμπης Χολίδης στο Μενίδι με τη συμμετοχή τριών αθλητών του Ηρακλή Αγρινίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Βασίλη Μάρη, Γιώργο Καρτάση και Γιώργο Χεινώπορο.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μ.Μ.Α. και Submission Μ.Μ.Α. διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΜΜΑ Π.Ο.Μ.Μ.Α. στην οποία ιδρυτικά μέλη είναι ο Ηρακλής Αγρινίου και ο προπονητής του Γιώργος Καψιμάλης από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι αγώνες στην Ελλάδα. Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -93 ανδρών στο Μ.Μ.Α. και ένα από τα δύο ασημένια στο Submission MMA κατέκτησε ο Βασίλης Μάρης. Το άλλο ασημένιο στην κατηγορία -72 εφήβων στο ΜΜΑ κατέκτησε ο Γιώργος Καρτάσης, ενώ το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -93 ανδρών στο Submission MMA κατέκτησε ο Γιώργος Χεινώπορος.

Ο προπονητής τους, Γιώργος Καψιμάλης, συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τα μετάλλια τα οποία κατέκτησαν, σε μία πολύ δύσκολη διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

panellinio-protathlima-mma-iraklis-agr (1)

dav

dav

dav

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1426 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.