Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  12:17 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 18:42

Ημερίδα στο Δημοτικό Ζευγαρακίου σε θέματα αντιμετώπισης κινδύνων και παροχής πρώτων βοηθειών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια εκπαιδευτικών δράσεων που πραγματοποιεί το δημοτικο σχολείο Κ.Ζευγαρακίου, πάνω σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης κινδύνων από έκτακτα περιστατικά και με σκοπό την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα αγωγής υγείας, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, επιμορφωτική ενημερωτική ημερίδα σε θέματα αντιμετώπισης κινδύνων και παροχής πρώτων βοηθειών σε έκτακτα περιστατικά, όπως πνιγμός, ηλεκτροπληξία, απώλεια αισθήσεων, τσιμπήματα εντόμων και φιδιών, κρίσεις επιληψίας κ.α.

Την ενημέρωση ανέλαβε ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β Αγρινίου, το οποίο με απλό, κατανοητό, αλλά παράλληλα κι επιστημονικό τρόπο παρουσίασε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές το σημαντικό έργο που επιτελείται από το Ε.Κ.Α.Β, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους χορηγούνται οι πρώτες βοήθειες σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών του σχολείου, ο διευθυντής του σχολείου Λάμπρος Αγγέλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες όλων, στη διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του σχολείου για την πραγματοποίηση της ημερίδας, καθώς και στο προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β, τους διασώστες – μέλη πληρώματος ασθενοφόρου, την κ. Τσιώλη Θεοδώρα και τον κ. Κοφτέρη Κωνσταντίνο, που εθελοντικά παρευρέθηκαν στο σχολείο και συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχή διοργάνωση της ημερίδας.

« Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους κι ευχόμαστε κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και να είναι πάντοτε υγιείς, δυνατοί και ικανοί να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες εργασίας τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο με απόλυτη επιτυχία», αναφέρει ο κ.Αγγέλης.


ekav

ekav2

IMG_1661

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1550 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.