Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:06 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 19:02

Εκπαιδευτική επίσκεψη από τους Τεχνίτες Η/Υ της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αγρινίου στον ΟΤE

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΟΤΕ στο Αγρίνιο επισκέφθηκαν οι μαθητές και μαθήτριες της ειδικότητας Τεχνίτες Υποστήριξης Συστημάτων Η/Υ της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αγρινίου την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018. Οι μαθητευόμενοι τεχνίτες, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους Κωνσταντίνο Καφετζή, ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών και για τις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις του οργανισμού.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του οργανισμού και πληροφορήθηκαν για τις οπτικές ίνες, τα ευρυζωνικά δίκτυα, τα υβριδικά δίκτυα και άλλες καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάνοντας αρκετές ερωτήσεις προς τους υπεύθυνους.

Η ΕΠΑ.Σ. Ο.Α.Ε.Δ. Αγρινίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί πολύ τον Αποστόλη Τασούλη και τον υπεύθυνο του τμήματος Γεώργιο Κοντογιάννη για την ξενάγηση και τις πολύτιμες πληροφορίες.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1135 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.