Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:05 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 23:36

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 Δέλλας: «Θα έχουμε και συνέχεια»

Δέλλας: «Θα έχουμε και συνέχεια»

Ο «Κολοσσός» έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον του Παναιτωλικού, μετά τη νίκη στη Λιβαδειά

Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναιτωλικού έδειξε ο Τραϊανός Δέλλας. «Ήρθαμε με σκοπό να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι και αν μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κάτι που το καταφέραμε στο τέλος. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ειδικά αλλά παρόλο τη δύναμη που είχε στις φάσεις ο Λεβαδειακός εμείς προσπαθήσαμε μέσα από την ποιότητα που έχουν οι παίκτες μας να μην σηκώσουμε την μπάλα γιατί εκεί υπερτερούσε ο Λεβαδειακός. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να έχουμε μια ορθολογική ανάπτυξη θεωρώ ότι πέρα από τα δυο πέναλτι είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν απειληθήκαμε καθόλου αν εξαιρέσουμε στο πρώτο μέρος το γκολ που έβαλε ο Λεβαδειακός. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η νίκη μας αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμα. Θέλω να πω στα παιδιά ότι έκαναν καταπληκτική δουλειά απόψε και πρέπει να τη συνεχίσουν», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα των «κυανοκίτρινων».  «Όπως είπα μετά τον Παναθηναϊκό ότι ξεκινάει μια σειρά βατών παιχνιδιών για εμάς σε αυτά εμείς θα πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών που μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Κάναμε μια καλή αρχή με τον Πλατανιά, συνεχίσαμε σήμερα και νομίζω ότι θα έχουμε και συνέχεια», Για τους τραυματισμούς που υπήρξαν  σχολίασε πως «τα πιο πολλά παιδιά που έγιναν αλλαγές είναι περισσότερο από τις απραξίες τους κάποιες κράμπες αλλά δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα».
  Ανιγκό: «Το παιχνίδι τελείωσε στην αποβολή»

Ανιγκό: «Το παιχνίδι τελείωσε στην αποβολή»

Ο Γάλλος κόουτς του Λεβαδειακού στάθηκε στα αμυντικά λάθη των παικτών του και στο ακυρωθέν γκολ του Λεονάρντο 

Στα αμυντικά λάθη των παικτών του, αλλά και στο ακυρωθέν γκολ του Λεονάρντο, στάθηκε ο Ανιγκό μετά το τέλος του αγώνα της Λιβαδειάς. «Η ιστορία του αγώνα είναι εύκολη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα, δώσαμε δυο γκολ, το πρώτο με το λάθος του Τσαμπούρη, ένα δώρο στον Παναιτωλικό, στο δεύτερο μπορούσαμε να παίξουμε στα πλάγια δεν το κάναμε και στην αντεπίθεση κέρδισαν το πέναλτι και χάσαμε και τον τερματοφύλακα μας και εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Πριν απ' αυτά όμως πετύχαμε γκολ και ο παίκτης μου δεν είναι σε θέση οφσάιντ ελπίζω ο ρέφερι να το δει στην τηλεόραση. Ο Μαρκόφσκι είναι οφσάιντ αλλά δεν παίζει στην φάση και δεν την επηρεάζει ο Λεονάρντο που σκοράρει δεν είναι σε θέση οφσάιντ», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για την αποβολή του Επασί, που ήταν η 2η στη σεζόν. «Κανένα πρόβλημα αυτή είναι η ζωή μου. Στον πάγκο ποτέ δεν είμαι ήρεμος. Αν θέλεις έναν προπονητή που να είναι ήρεμος πάρε ένα άγαλμα και βάλτο στο ποδόσφαιρο. Ζω το παιχνίδι αλλά ποτέ δεν μιλάω άσχημα στους διαιτητές. Παίζω με τους παίκτες μου, θέλω να κερδίσω. Αλλά αν το πρώτο γκολ είναι κανονικό τότε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό στη συνέχεια».
Για το αν  επηρέασαν οι απουσίες που είχε ο Λεβαδειακός, σχολίασε ότι  «οχι, έχουμε τους παίκτες που μπορούμε να τους αλλάξουμε. Ναι μεν είναι σημαντικοί παίκτες αλλά δεν χάσαμε για αυτό». Κλείνοντας ρωτήθηκε αν είναι ήρεμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.  «Κάθε φορά που χάνεις είναι άσχημο. Πάμε βήμα με βήμα τώρα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι και μετά το επόμενο. Δεν βλέπουμε μακριά. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν θα παίξουν στο επόμενο ματς όπως ο Νιασέ, ίσως ο Γιουσούφ είναι έτοιμος. Δεν είναι πρόβλημα ένας-δυο ποδοσφαιριστές αλλά το πνεύμα της ομάδας». 
 
gazzetta.gr
 
Διαβάστηκε 1623 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.