Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:26 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 19:12

Θεατρικό δρώμενο για τα γεγονότα της Μ. Παρασκευής 1944 με συμμετοχή εθελοντών: ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενα πρωτοποριακό Θεατρικό δρώμενο με κεντρικό θέμα τα γεγονότα της Μεγάλης Παρασκευής του 1944 στο Αγρίνιο προετοιμάζεται να παρουσιασθεί στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου την ίδια μέρα και την ίδια ώρα (5 πμ) με τα πραγματικά συμβάντα φέτος την ήμερα της Μεγάλης Παρασκευής (6 Απριλίου 2018). Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή πολλών εθελοντών χωρίς απαραίτητη Θεατρική παιδεία απο το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Επειδή όμως απαιτείται ένας μεγάλος αριθμός ατόμων ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα η απαραίτητη ομάδα και να ξεκινήσουν οι πρόβες.

Ολοι οι Αγρινιώτες και οχι μόνο πρέπει να υποστηρίξουν την προσπάθεια και γενικότερα την προσπάθεια διατήρησης της ιστορικής μνήμης για ένα τόσο σημαντικό κα συνγκλονιστικό γεγονός !!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΜΕ SMS ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6988642419 Η ΜΕ EMAIL ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, EMAIL ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

Διαβάστηκε 4771 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 20:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.