Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:42 πμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 15:23

Από μία νίκη τα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία νίκη με μια ήττα ήταν ο απολογισμός των αναμετρήσεων που έγιναν σήμερα στο Emileon ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ17 νίκησε με 1-0, έχοντας πολύ καλή απόδοση και ευκαιρίες. Ο Ευθυμίου στο 3’ με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το γκολ που έμελλε να είναι το νικητήριο για την ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία έφτασε δίκαια στην επικράτηση επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Αγωνίστηκαν οι: Αρμύρας, Κωνσταντόπουλος, Μελιάδης, Θεοτοκάτος, Σκιαδάς (λ.τ. 15’ Νταλιάνης), Κωνσταντίνου, Μαντζανάς, Παναγιωτίδης, Ντούλιας (80’ Ντόκας), Πανταζής (87’ Καρατσώλης), Ευθυμίου (82’ Καταρέλος).

Συναρπαστικός αγώνας έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα Κ15, στο οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε τελικά με 5-4. Προηγήθηκε δύο φορές για να ισοφαρίσουν αντίστοιχα ο Τρομπούκης (1-1) και ο Χρήστου (2-2). Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα 2-4 (μείωσε ο Τσιακούμης 3-4) και 3-5, για να πετύχει το τελικό 4-5 ο Τσιακούμης.

Αγωνίστηκαν οι: Βοϊδής, Βασίλας, Παπαχρήστος, Χρήστου, Λαζαρίδης, Σοροβός (75’ Αλομπισάτ), Λάκκας (60’ Βλάχος), Τσιακούμης, Τρομπούκης (70’ Πλιάτσικας), Δήμος (70’ Κρανιώτης), Παχνής (60’ Παπαδήμας).

Διαβάστηκε 1539 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.