Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:06 πμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 14:41

Η κοπή πίτας στην Αθήνα του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ σήμερα ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνανών δημοσιογράφων και εργαζομένων στα ΜΜΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Στην αρχή ο (προσωρινός) πρόεδρος του συλλόγου Πάνος Σόμπολος έκανε μια αναδρομή στην δραστηριότητα του συλλόγου και στις συναντήσεις με υπουργούς, τον περιφερειάρχη αλλά και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα και στην Αιτωλοακαρνανία.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν τα υπόλοιπα (προσωρινά) μέλη του Δ.Σ οι οποίοι αναφέρθηκαν σε ζητήματα που άπτονται την καλύτερη λειτουργιά του Συλλόγου, τα οικονομικά, αλλά και κατέθεσαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργεία. Τοποθετηθήκαν οι περισσότεροι των παρόντων.

Εμπεριστατωμένη ενημέρωση για διάφορα ζητήματα που άπτονται του νομού(πανεπιστήμιο, μαρίνες, λιμάνια, υποδομές, συγκοινωνίες κλπ) μας έκανε ο δημοσιογράφος, βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος. Έδωσε μια εικόνα του τι έχει προγραμματίσει να γίνει αλλά και τι προβλέπεται στο μέλλον για διάφορα (κυρίως))οδικά έργα , Πλατυγιάλι, μαρίνα Μεσολόγγι .

Στην συνέχεια συνάδελφοι από την επαρχία μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην λειτουργία του τύπου . Όλα αυτά βεβαία καταγράφηκαν και θα συζητηθούν σε μια μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στον Νομό για τα ΜΜΕ και γενικά τον Τύπο και την ενημέρωση.

Κλείνοντας ο πρόεδρος Π. Σόμπολος ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ το οποίο θα έχει ένα πολύ μεγάλο έργο να επιτελέσει.. Ως είθισται στο τέλος κόπηκε η βασιλόπιτα αλλά φλουρί δεν βρέθηκε σε όσους ήταν παρόντες και πήραν το κομμάτι τους. Ίσως ήταν στα υπόλοιπα που έμειναν αδιάθετα..

Το λυπηρό όμως στην όλη υπόθεση ήταν η πάρα πολύ μικρή συμμετοχή .Ίσως η μέρα να μην ήταν η κατάλληλη για μερικούς ,ίσως να μην είχαν ειδοποιηθεί οι περισσότεροι ίσως (το πιο πιθανόν) να μην είχαν ενημερωθεί όσοι εργάζονται στα ΜΜΕ , όποιος όμως και αν είναι ο λόγος ή η αιτία, το θέαμα ήταν λυπηρό.

Ελπίζω μετά την σημερινή προβολή να ενδιαφερθούν όλοι τους και να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων Κατερίνα Παπακωστοπουλου (δημοσιογράφος στο STAR) Τουλάχιστον στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξει πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση και για εγγραφή σαν νέα μέλη και για υποψηφιότητας για το ΔΣ.

ρεπορταζ- φωτό:Χρήστος Μπόνης- e-maistros.gr

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.