Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 19:16

Εφερε Αργκους ο Παναιτωλικός (vids)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπράγκα να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με την ομάδα του Αγρινίου. 

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργκους Σοάρες βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου έφερε στην Ελλάδα τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπράγκα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ (με ιταλικό διαβατήριο) έκανε σπουδαία καριέρα στην Μάριμπορ (115 ματς και 8 γκολ) με την οποία κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Σλοβένιας και ισάριθμα Κύπελλα. Από την Μάριμπορ πήρε την μεταγραφή στην Μπράγκα με την οποία έπαιξε συνολικά 11 παιχνίδια και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Εξέλσιορ. Ο Σοάρες εάν όλα κυλήσουν θετικά στις τελικές διαπραγματεύσεις θα ενισχύσει την άμυνα του Παναιτωλικού και θ' αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τον Γενάρη... 

http://www.gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1156 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.