Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:25 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 23:36

Επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο και το Παπαστράτειο Μέγαρο ο Λεωνίδας Καβάκος (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με θετικές εντυπώσεις αποχώρησε από το Αγρίνιο ο Λεωνίδας Καβάκος που γνώρισε χθες την αποθέωση στην κατάμεστη αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ όπου έδωσε την πρώτη από τις τέσσερις συναυλίες με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Ο σπουδαίος βιολιστής δεν έκρυβε στους συνομιλητές του την ικανοποίηση του ενώ σε δήλωση του ευχαρίστησε το κοινό του Αγρινίου για την θερμή υποδοχή εκφράζοντας τη χαρά του βρέθηκε στην πόλη.

«Στόχος μας ήταν εξαρχής η ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών. Όταν αρχίσαμε να συζητάμε με την ΚΟΑ για την συνεργασία μας τόνισα ότι με ενδιαφέρει το επίπεδο αυτών των συναυλιών να είναι ισάξιο με εκείνο που θα κάναμε στο Μέγαρο Μουσικής ή σε κάποια πόλη του εξωτερικού. Να τις μεταφέρουμε σε πόλεις οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα, ούτε την γνώση να διοργανώσουν ανάλογα γεγονότα. Η σύμπραξη με την Κρατική Ορχήστρα είναι ευτυχής και θα ήθελα να συνεχίσω αυτό το ταξίδι στην ελληνική περιφέρεια», σημείωσε.

Μάλιστα ο κ.Καβάκος θέλησε να έχει προσωπική άποψη και για άλλους χώρους στην πόλη που έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας συναυλιών. Επισκέφθηκε το Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου όπου σχημάτισε θετική εντύπωση για την αίθουσα εκδηλώσεων υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την καλή ακουστική του χώρου.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να επισκεφθεί και το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου. Εκεί περιηγήθηκε στους χώρους και εξέφρασε τις καλύτερες των εντυπώσεων για την αίθουσα εκδηλώσεων. Εντυπώσεις που αποτύπωσε και στο βιβλίο επισκεπτών.

Αξιοσημείωτο παράλληλα είναι πως ο Λεωνίδας Καβάκος σε συνομιλίες που είχε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκεφτεί εκ νέου την πόλη  στο μέλλον. Θα ήταν βέβαια ευχής έργο για τους φιλόμουσους του Αγρινίου…

Ο Λ.Καβάκος με συνεργάτες του, τους υποδιευθυντές του Μοσυικού Σχολείου Ρ.Αλεξάκη και Ν. Αποστολάκη, τον πρόεδρο της ΓΕΑ Χρ. Θετάκη και την εκπαιδευτικό Ελένη Μαρσέλου.
Στις εικόνες ο  Λ.Καβάκος με συνεργάτες του, τους υποδιευθυντές του Μουσικού Σχολείου Ρ.Αλεξάκη και Ν. Αποστολάκη, τον πρόεδρο της ΓΕΑ Χρ. Θετάκη και την εκπαιδευτικό Ελένη Μαρσέλου.

KAVAKOS_MOUSIKO (2) KAVAKOS_MOUSIKO (3)

Ο Λεωνίδας Καβάκος γράφει στο βιβλίο επισκεπτών του Μουσικού Σχολείου

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1153 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.