Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:14 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 19:36

Επιτέλους, τα έδειξαν…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ντεμπούτο του Δέλλα ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο, αφού τα καναρίνια έφυγαν με το διπλό από το Περιστέρι.

Με μια εμφάνιση γεμάτο καρύδια, ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε  πολύ καλή εμφάνιση και έφυγε με τους τρεις βαθμούς. Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού έδωσε ψυχολογία στην ομάδα, με τα καναρίνια να έχουν πολύ καλή κυκλοφορία και αν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να βγάλουν πολύ περισσότερες φάσεις. Όσο αφορά την αμυντική λειτουργία η ομάδα ήταν εξαιρετική και δέχθηκε  λίγες ευκαιρίες.

Ο παλιός καλός Κυριακίδης εμφανίστε και σήμερα πιάνοντας πέναλτι και κάνοντας τεράστιες αποκρούσεις.

Το γιόρτασαν με την ψυχή τους και οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στο Περιστέρι.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-1

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτα 15λεπτα είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει κάποια ευκαιρία. Μετά το πρώτο 15λεπτο ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι στο 25λεπτο. Ο Παναιτωλικός είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και καλή κυκλοφορία αλλά στο τέλος οι παίκτες του Χάβου δεν είχαν καλές αποφάσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να δημιουργήσουν φάσεις. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ατρόμητο να πιέζει στα τελευταία δυο λεπτά χωρίς όμως να καταφέρει να φτιάξει ευκαιρία.

Το δεύτερο ημίχρονο  ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναιτωλικο με τον Ρόσα να βάζει μια γκολάρα από τα 25 μέτρα. Μετά το γκολ ο Ατρόμητος πίεσε και κέρδισε πέναλτι. Ο Κυριακίδης όμως νίκησε τον Ουάρντα και κράτησε το μηδέν. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός αμυνόταν εξαιρετικά και ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να απειλήσει. Τα καναρίνια έχασαν μια ευκαιρία για να τελειώσουν το παιχνίδι αλλά ο Τσοκάνης αστόχησε. Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος πίεσε αλλά ο Κυριακίδης με τεράστια αποκρούση κράτησε το μηδέν.

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

25' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, είναι για τον Ατρόμητο! Η μπάλα έφτασε στον Βασιλακάκη μέσα στην περιοχή, με τον Έλληνα χαφ να σουτάρει αλλά τον Κυριακίδη να του λέει «όχι».

40' Σέντρα-σουτ του Μάζουρεκ, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ,

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου.

49' ΓΚΟΟΟΛ για τον Παναιτωλικό! Φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα του Ρόσα, η μπάλα χτυπάει πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχει καταλήγει στα δίχτυα του Γιαννιώτη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει!

53' Μεγάλη επέμβαση του Κυριακίδη σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα.

54' Πέναλτι για τον Ατρόμητο! Μετά από κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ροντρίγκες και ο Αρετόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα.

55' Το έβγαλε ο Κυριακίδης! Ο πορτιέρε του Παναιτωλικού διάβασε τον Ουάρντα και πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, έδιωξε σε κόρνερ.

76' Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Ρόσα έβγαλε τον Τσοκάνη μέσα στην περιοχή, ο οποίος μπήκε από τα πλάγια και έκανε το δυνατό σουτ με τον Γιαννιώτη να διώχνει σε κόρνερ.

85' Απίθανη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Καρφωτή κεφαλιά του Βασιλακάκη, ο Κυριακίδης το έβγαλε και αυτό με μεγάλη επέμβαση!

90' Πλασέ του Ρόσα, η μπάλα πέρασε άουτ.

90+5 Τέλος στο παιχνίδι

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)

Βοηθοί: Ι. Καραγκιζόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας), Ε. Βλάσσης (ΕΠΣ Λασιθίου)

4ος: Χαράλαμπς Σωτηριάδης (ΕΠΣ Λασιθίου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης (88' Καρασαλίδης), Χατζηισαΐας, Γιαννούλης (86' Σάκιτς), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς (66' Ουμπίδες), Ουάρντα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ (88' Χαντάκιας), Ρόσα (92' Γιαννιώτης), Ντίας (84' Κλέσιο), Μοράρ.

Γκολ: /48' Ρόσα

Κάρτες: 9' Ρισβάνης, 60' Μπουσουλάτζιτς/52' Ροντρίγκες, 70' Μοράρ

panaitolikos1926.gr

 

Διαβάστηκε 1242 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 19:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.