Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:55 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 10:20

O Ξηρομερίτης Εύζωνας που έκλεψε τα βλέμματα στην επίσκεψη Ερντογάν (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώργος Τσιλίκης από τον Άγιο Στέφανο Ξηρόμερου εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς παραχώρησε συνέντευξη στον Βασίλη Τζουβάνο στο πλαίσιο της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα.  Ο εύζωνας Γ. Τσιλίκης μίλησε σχετικά με τα συναισθήματα από την επιλογή του ως εύζωνας στην Προεδρική φρουρά.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος μαζί με άλλους τέσσερις εύζωνες σχολιάστικαν σε ξένα και ελληνικά μέσα ενημέρωρης για το αγέρωχο βλέμμα τους στον Τούρκο Πρόεδρο.

Όπως τονίζει ο ίδιος τα συναισθήματα που αποκόμισε είναι ανάμικτα από την μία η ιστορία των δύο λαών και από την άλλη έχει την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα βαδίσουμε σε ένα κοινό μονοπάτι αλληλοκατανόησης και σεβασμού με την γείτονα χώρα. Τέλος ο ίδιος επισημαίνει ότι μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας θα αναπολεί τις χρυσές στιγμές υπηρετώντας στο σώμα των ευζώνων

Δείτε τη Συνέντευξη:

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 3636 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.