Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:57 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 19:24

O Θεολόγος Aναγνωστόπουλος στο AgrinioBestOf.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το AgrinioBestOf.gr εχει την χαρά να φιλοξενήσει μια συνέντευξη με τον νέο και ταλαντούχο ερμηνευτή Θεολόγο Αναγνωστόπουλο.

1.Θεολόγε χαίρομαι πολύ που σε συναντώ! Έχω την αίσθηση πως διανύεις μια πολύ όμορφη περίοδο… Ισχύει;

Και εγώ χαίρομαι. Η αλήθεια είναι πως περνάω μια ιδιαίτερα όμορφη περίοδο αλλά και πολύ κουραστική καθώς δουλεύω κάθε βράδυ.

2.Για πες μας για το τελευταίο τραγούδι που μας παρουσιάζεις στα μέσα δικτύωσης με τίτλο «Περνάμε καλά»;

Το περνάμε καλά είναι ένα αγαπημένο κομμάτι το οποίο το έγραψα πριν αρκετά χρόνια σε ένα home studio ενός παλιού συνεργάτη.

3.Θα ετοιμάσεις ολοκληρωμένο album;

Έχω ήδη ολοκληρώσει το πρώτο μου album. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και επίσημα.

4.Είσαι αισιόδοξος σχετικά με την καλλιτεχνική δημιουργία στις μέρες μας;

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που πάντα έβγαζε μουσικά διαμάντια. Κάθε μέρα που περνά ακούω όλο και πιο όμορφα πράγματα. Δε μας βοηθά όμως η εποχή να κάνουμε πολλά όνειρα για αυτά τα διαμάντια.

5.Ποιες ήταν οι πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έκανες στα χρόνια που είσαι στο χώρο της μουσικής;

Είχα την τύχη να συμμετάσχω σε συναυλίες πολλών μεγάλων καλλιτεχνών μερικοί από αυτούς είναι οι: Μίλτος Πασχαλίδης, Μπλε, Νίκος Ζιώγαλας, Ανδριάνα Μπάμπαλη κα. Είχα όμως την τύχη να μάθω πολλά πράγματα από έναν μοναδικό μουσικό , άνθρωπο, σύνθετη και επιστήμονα τον κ. Μίμη Πλέσσα.

6.Πως επηρέασε η διάδοση του Internet τη μουσική βιομηχανία και τους καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια; Είναι σύμμαχος ή εχθρός για τους νέους καλλιτέχνες;

Το ιντερνέτ όπως το κάθε τι έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Το καλό είναι ότι πλέον σε βλέπει πολύς κόσμος οπουδήποτε σε οποιαδήποτε χώρα, οποιαδήποτε ώρα και δωρεάν. Άρα λοιπόν έχεις πολλά θετικά στο να έρθεις πιο εύκολα στον ακροατή. Ένα από τα αρνητικά είναι πως τα καλά του ιντερνέτ μπορούν να τα χρησιμοποιούν όλοι και αυτό δεν είναι σωστό. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Δεν χρειάζεται να τραγουδάμε όλοι. Άρα μετά από ώριμη σκέψη θεωρώ πως είναι και σύμμαχός και εχθρός ανάλογα με το ποιός και το πώς το χειρίζεται.

7.Ποιο θεωρείς το σημαντικότερο πρόβλημα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας;

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βρέθηκε να βουλιάζει λόγω της κρίσης. Μέρα με τη μέρα βλέπουμε να χειροτερεύουν τα πράγματα. Όμως η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει τρία βασικά στοιχεία που αν μείνουν ακλόνιτα θα βγούμε νικητές.Η Θρησκεία, η οικογένεια και το φιλότιμο.

8.Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς εκτός από την δουλειά σου;

Λίγα πράγματα και καλά. Η οικογένεια μου, οι δικοί μου άνθρωποι και η θάλασσα..

9.Τι αποκόμισες από το 2017!Και τι περιμένεις από το 2018;

Το 2017 ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Όσο αφορά τη δουλειά δεν άλλαξε κάτι καθώς εχω πάντα δουλειά είμαι από τους τυχερούς. Το 2017 μου έμαθε να ξεχωρίζω τους ανθρώπους, να ακούω τα πάντα , να κρατάω τα μισά και να μην περιμένω τίποτα. Το 2018 θέλω να έχει υγεία για όλους. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται.

To AgrinioBestOf.gr σου εύχεται επίσης χρόνια πολλά καλή χρονια με Υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευτυχία και πάντα όμορφες επιτυχίες.?

 

Διαβάστηκε 5528 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 19:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.