Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 20:31

Νίκος Χολέβας: «Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση του Επιμελητηρίου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους τον στήριξαν εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Νίκος Χολέβας, ο οποίος εκλέχθηκε μέλος του νέου Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας με την «Επιμελητηριακή Ανανέωση» του Γιώργου Σωτηρόπουλου. Ειδικότερα η ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Θα ήθελα να εκφράσω τις θέρμες και ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όσους με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Η υπόσχεση μου ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση του Επιμελητηρίου ξεκίνησε να υλοποιείται από την επόμενη ημέρα.

Η δυναμική παρουσία της «Επιμελητηριακής Ανανέωσης» στο διοικητικό συμβούλιο πιστεύω ότι θα φέρει την ανανέωση στον χώρο και στον ρόλο του Επιμελητηρίου και την επιχειρηματική ανάπτυξη του νομού μας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συναδελφους συνυποψηφιους για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και όσους συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών.

Διαβάστηκε 979 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.