Κυριακή, 5η Μαίου 2024  3:28 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 18:33

Σωτηρόπουλος: κ. Τσιχριτζή, εγώ είμαι γέννημα θρέμμα της περιοχής μας και επιχειρηματίας εδώ. Εσείς;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν άφησε αναπάντητες ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γ. Σωτηρόπουλος τις αναφορές του Π.Τσιχριτζή στη συνέντευξη του στο agriniowebradio. Σχολίασε ως εξής με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο facebook:

Ο ανθυποψήφιός μου, αφού δήλωσε «δεν είμαι Θεός για να τα κάνω κι όλα τέλεια», διερωτήθηκε για μένα: «που ήταν τόσα χρόνια; ποιός είναι; ποιό το βιογραφικό του; πού ήταν και τον βρήκαμε μπροστά μας;»

Κ Τσιχριτζή, εγώ είμαι γέννημα θρέμμα της περιοχής μας, από την Κυπάρισσο Αγρινίου και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά εδώ όλα αυτά τα χρόνια, όπως ξέρει όλη η κοινωνία.
Εσείς είστε που έχετε δηλώσει επανειλημμένως με περηφάνια ότι είστε Αρκάς καθώς και ότι η επιχειρηματική σας δραστηριότητα είναι εκτός Αιτωλοακαρνανίας.

Υ.Γ. Όσο για τους επιφανείς επιχειρηματίες του συνδυασμού μας, που ισχυρίζεστε ότι εμείς δεν προστατεύσαμε και τους εκθέσαμε, ξέρετε καλά ότι έχουν νομικές γνωματεύσεις που μας δικαιώνουν στα χέρια τους και έχουν αποστείλει εξώδικη δήλωσε εκεί που πρέπει για τα περαιτέρω.

Παρεμπιπτόντως, ορίστε ένα απόσπασμα απάντησης που δώσατε σε μέλος του Επιμελητηρίου, το οποίο σας ενόχλησε για προσωπικό του ζήτημα πριν από έναν χρόνο. Επίσημο έγγραφο, το οποίο μας το κοινοποίησε ο ίδιος ο συνάδελφος. Ότι εκλέγεστε «εδώ και χρόνια με σταλινικά ποσοστά»! Ευτυχώς που δεν είστε Θεός…

24862094_176710749733079_102195296136612585_n

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1258 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.