Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:55 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 23:20

Ομιλία του Δρ. Σήφη Κουράκη στην εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών PALSO – NOCN με θέμα "Σωστή χρήση και διαχείριση της τεχνολογίας. Τα γονεϊκά και τα εκπαιδευτικά όρια" (Σαβ 2/12/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Νομού Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση απονομής  των πιστοποιητικών PALSONOCN υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας,  στην αίθουσα ομιλιών του Επιμελητηρίου  (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο)  το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ.

Θα προηγηθεί ομιλία με θέμα:

Σωστή χρήση και διαχείριση της τεχνολογίας: Ο μηχανισμός της συγκέντρωσης και της εργαζόμενης μνήμης. Επιπτώσεις από την χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Τα γονεϊκά και τα    εκπαιδευτικά όρια. Μέθοδοι ενδυνάμωσης των διαπροσωπικών σχέσεων με τα παιδιά   με  ομιλητή  τον  Δρ. Σήφη Κουράκη Παιδοψυχολόγο (Ph. D) –  Ψυχολόγο (B. Sc) – Παιδαγωγό (B. Sc.). Διδάκτορα  Νευροψυχολογίας  Παίδων Ιατρικής Σχολής,  τ. Επιμορφωτή  Παιδαγωγικού  Ινστιτούτου Αθηνών,  Εκπαιδευτή – Επιμορφωτή  Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.(Υπ. Παιδείας)

Θα πραγματοποιηθεί επίσης παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Χαρτοφυλάκιου  Γλωσσών ( European Portfolio) με τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διατίθεται αποκλειστικά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών στους μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις LAAS  ( Palso ).

Πρόκειται για ένα φάκελο γνώσεων που θα ακολουθεί το μαθητή εφ’ όρου ζωής. Θα περιλαμβάνει όλες τις βεβαιώσεις γνώσεων από εξετάσεις γλωσσομάθειας, πιστοποιητικά από άλλες γνώσεις όπως υπολογιστές και άλλα, καθώς και στοιχεία-βεβαιώσεις γενικής μόρφωσης αλλά και την εργασιακή του εμπειρία. Πρόκειται δηλαδή για ένα χαρτοφυλάκιο που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για του νέους που θα αναζητήσουν μια θέση στην  αγορά  εργασίας στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται.

 Μετά το πέρας  της εκδήλωσης, θα γίνει κλήρωση εκπαιδευτικών βοηθημάτων και προϊόντων τεχνολογίας.

Διαβάστηκε 1758 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.