Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:04 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 17:18

Τιμώμενη Περιφέρεια η ΠΔΕ στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως τιμώμενη Περιφέρεια με δικό της περίπτερο.  Το 9ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, εγκαινιάζεται την Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή  3 Δεκεμβρίου 2017.

Στα εγκαίνια θα παραστεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος Η  έκθεση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ανάδειξης των επώνυμων συσκευασμένων Μελισσοκομικών προϊόντων της περιοχής μας, αλλά και συνέχεια των δράσεων προβολής των ποιοτικών τοπικών προϊόντων που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην έκθεση συμμετέχουν μελισσοκόμοι /μελισσοκομικοί  συνεταιρισμοί/  μελισσοκομικοί  σύλλογοι που  διαθέτουν επώνυμα συσκευασμένα προϊόντα (μέλι και προϊόντα μέλισσας).

Με  τη συμμετοχή επιτυγχάνεται  η παρουσίαση των προϊόντων, η ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και η σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Διαβάστηκε 720 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.