Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 10:18

Σταθερά στους κορυφαίους συλλόγους ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ!!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ οπου εγινε στην Αθηνα με συμμετοχή 900 αθλητών απο πολλές χώρες . Το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογουμενο απο την παγκόσμια Ομοσπονδία και οι αθλητές παίρνουν βαθμούς για την Ολυμπιάδα του του Τόκιο . Οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω απο την καθοδήγηση του προπονητή Κακαρελη Νικο και κατάφεραν με 9 αθλητές  να κατακτήσουν 5 μετάλλια . 1 χρυσό 2 ασημένια και 2 χάλκινα . Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ήταν και ο μοναδικός Σύλλογος που κατάφερε να διακριθεί σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση απο το νομο. Η σωστή  δουλειά που γίνεται απο τους προπονητές του συλλόγου Κακαρελη Νικο - Αλέξιο και balazs Toht έχουν φέρει τον σύλλογο στους κορυφαίους της Ευρώπης . Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι : 

Τσιγκα Αρετή χρυσό μετάλλιο -29 κιλά κορασίδων .

Καλλιφωνης Χριστόφορος ασημένιο -87 κιλά ανδρών  όπου στον τελικό δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού όπου κέρδισε στον ημιτελικό τον πρωταθλητή με πανευρωπαϊκό μετάλλιο απο την Κροατία .

Τσιγκα Μαριτινα ασημένιο μετάλλιο όπου στον τελικό ηττήθηκε λόγω τραυματισμού  -41 κιλά κορασίδων .

Μεσυνδιανου Ρεα  χάλκινο μετάλλιο όπου στον τελικό ηττήθηκε απο την αθλήτρια με πανευρωπαϊκό μετάλλιο απο ποινή -49 κιλά νεανίδων  . Στον αγώνα για τα μετάλλια κέρδισε την πρωταθλήτρια Ελλάδος .

Δημητρακοπουλος Θανάσης χάλκινο μετάλλιο στα +87 κιλά ανδρών όπου στον ημιτελικό δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού .

Την 5η θέση κατέκτησαν οι αθλητές με εξαιρετικές επιδόσεις χάνοντας στις λεπτομέρειες  : Αλεξανδοπουλος Θεόδωρος - Καλτση Φαίη -Φλωροσκουφης Παναγιώτης και Τσιγκας Λεωνίδας.  

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια. Εύχεται καλή επιτυχία το Σάββατο στους 7 αθλητές που θα αγωνιστούν στο πανελλήνιο κάτω απο τις οδηγίες της Κακαρελης Ζωής αλλά και στους 6 αθλητές που αγωνίζονται   στο βαθμολογουμενο πρωτάθλημα G1 της παγκόσμιας Ομοσπονδίας που γίνεται στο Ισραήλ και προπονητής θα είναι ο Κακαρελης Νίκος .

Διαβάστηκε 1780 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 11:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.