Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 15:32

Απίστευτο fair play σε Β’ τοπικό της Αιτωλοακαρνανίας (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτό θα πει μαγκιά και ευ αγωνίζεσθαι! Στον αγώνα ΑΟ Χάλκειας-ΑΕ Οινιάδων ο Γιώργος Αλμπάνης των γηπεδούχων αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε άδικα υπέρ της ομάδας του.

Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές δεν είναι μόνο αυτοί που μαγεύουν τα πλήθη, κατακτούν μεγάλους τίτλους και κερδίζουν εκατομμύρια. Είναι και αυτοί που τιμούν το άθλημα με τη συμπεριφορά τους. Όπως συνέβη σε αγώνα του β' τοπικού Αιτωλοακαρνανίας...

Στην αναμέτρηση ΑΟ Χάλκειας-ΑΕ Οινιάδων ο Γιώργος Αλμπάνης των γηπεδούχων αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε άδικα υπέρ της ομάδας του. Ένας αντίπαλος έπιασε την μπάλα με τα χέρια θεωρώντας πως το παιχνίδι έχει σταματήσει μετά από πτώση δύο παικτών στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ποτέ.

Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά ο ποδοσφαιριστής που κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι έστειλε εμφανώς εσκεμμένα την μπάλα άουτ μέσα σε χειροκροτήματα από όλους, με πρώτους τους αντιπάλους.

sport-fm.gr

 

Διαβάστηκε 1049 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.