Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:43 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 18:10

Νέο Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α. – Παρέμεινε Πρόεδρος ο Γ. Τσιαβίκος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρέμεινε Πρόεδρος ο Γιώργος Τσιαβίκος στον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας «Ε.Ν.Α.», μετά τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Τη Δευτέρα στις 06/11/2017 διεξήχθησαν οι εκλογές στον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α. για την ανάδειξη του νέου επταμελούς Δ.Σ. Κατόπιν των αρχαιρεσιών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Τσιαβίκος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Σκαλιστής Γεώργιος
Γραμματέας: Υφαντής Γεώργιος
Ταμίας: Κωνσταντινίδης Ορέστης
Μέλος: Αγραφίωτης Αριστείδης
Μέλος: Μαστρογιάννης Νικόλαος
Μέλος: Μπίμπα Χριστιάνα

Εξελεγκτική Επιτροπή: Παντελής Καλαμπόκας, Παναγιώτης Σιάτρας και Κίμωνας Ζαφείρης.

Αξίζει να τονιστεί και να επισημανθεί, η ομιλία του επίκουρου Καθηγητή Μαρκετινγκ κου Προκόπη Θεοδωρίδη προς τα μέλη του Συνδέσμου για τις προοπτικές ανάπτυξης του Νομού. Η παράθεση των επιστημονικά δομημένων δεξιοτήτων και αδυναμιών της επιχειρηματικότητας του Νομού με την παράλληλη αμφίδρομη επικοινωνία κοινού-ομιλητή.

Ο Σύνδεσμος, με ανακοίνωσή του, «ευχαριστεί πραγματικά τον κο Θεοδωρίδη για την παρουσία του αλλά και για την ειλικρινή διάθεση του να μας μεταλαμπαδεύσει μέρος των γνώσεων του και δεσμεύεται για πιο έντονη συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα για θέματα που άπτονται θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1358 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.