Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:15 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 17:48

Διοίκηση Επιμελητηρίου: «Ομόφωνη η απόφαση για Εφορευτικές Επιτροπές σε τέσσερις πόλεις του νομού εκτός της έδρας του»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει τα μέλη του ότι ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής και τα λοιπά μέλη της Διοικητικής Επιτροπής εισηγήθηκαν προς το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και απεδέχθη ομοφώνως την πρότασή τους, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, για συγκρότηση Εφορευτικών Επιτροπών σε τέσσερις πόλεις του νομού δηλαδή Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αμφιλοχία, Βόνιτσα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έχοντες δικαίωμα ψήφου κατά το διήμερο της εκλογικής διαδικασίας 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.

Ήδη απεστάλη σχετικό έγγραφο προς το αρμόδιο τμήμα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου καθώς και στην Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι σχετικές διαδικασίες.

«Οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση και οικειοποίηση του θέματος είναι εκ του πονηρού και δεν συμβαδίζει με την επιμελητηριακή δεοντολογία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 951 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.