Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:59 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 19:00

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» συμμετείχε στο πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από την Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, συμμετείχε φέτος για μια ακόμη φορά στο πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από την Αιτωλοακαρνανία την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONG CHANG 2018″.

Στην πόλη του Μεσολογγίου, ο εκπαιδευόμενος που εκπροσώπησε το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», ο Γιάννης Νικάκης, ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος που κράτησε την Ολυμπιακή Φλόγα για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Αντίστοιχα, στην πορεία της Φλόγας στην πόλη του Αγρινίου, ο εκπαιδευόμενος νέος του εργαστηρίου, Χριστόφορος Γιαννιτσέλης, παρέλαβε με τη δάδα του τη Φλόγα από το βωμό για να την παραδώσει στον επόμενο λαμπαδηδρόμο. Και οι δύο έχουν διακριθεί στους αγώνες των Special Olympics με χρυσά μετάλλια.

«Συγχαίρουμε τους δύο εκπαιδευόμενους νέους μας και τους ευχόμαστε να απολαμβάνουν πάντα τέτοιου είδους επιτυχίες που τους εμψυχώνουν, ανεβάζουν το δείκτη της ποιότητας ζωής τους, μας κάνουν όλους υπερήφανους για την πατρίδα μας και ιδιαίτερα για το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα». Είναι ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση η συμμετοχή μας αυτή στο Ολυμπιακό Ιδεώδες που ξεκίνησε από την Ελλάδα και έφτασε σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμότατα τους Δημάρχους των πόλεων Μεσολογγίου και Αγρινίου για την ιδιαίτερη τιμή που έκαναν στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» να επιλέξουν δύο λαμπαδηδρόμους από τους εκπαιδευόμενους νέους μας, καθώς και για τη συνεχή στήριξή τους στο έργο μας, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους» καταλήγει η ανακοίνωση του εργαστηρίου.

olympiaki-floga (1)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1997 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.