Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:08 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 18:22

Στο βάθρο των μεταλλίων οι νεαροί αθλητές του Τίτορμου στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διακρίσεις για τους αθλητές του Α.Σ. Τίτορμου στο 8ο Πρωτάθλημα Taekwondo «Kim e Liu»

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Α.Σ. Τίτορμου Αιτωλοακαρνανίας στο 8ο Πρωτάθλημα Taekwondo «Kim e Liu», για αθλητές ηλικίας 7-11 ετών, που διεξήχθη στην Αθήνα στις 13-15 Οκτωβρίου 2017.

Η ομάδα του Τίτορμου αποτελούμενη από 6 αθλητές κατάφερε να κερδίσει τέσσερα μετάλλια: 1 Χρυσό, 2 Ασημένια και 1 Χάλκινο, μετά από πολλούς νικηφόρους αγώνες για τον κάθε αθλητή. Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Μετάλλιο κέρδισε ο Ιωάννης Μπακοθύμιος με απόλυτη υπεροχή απέναντι στους αντιπάλους του. Ασημένια Μετάλλια για τους Φώτη Γκόντα και Νίκη Γιαννιώτη μετά από 5 αγώνες και άξιους ακόμη και για την 1η θέση. Χάλκινο Μετάλλιο για τον Δημήτριο Γρίβα, με μια ποινή στον ημιτελικό να του στερεί το εισιτήριο για τον τελικό. Οι αθλητές του συλλόγου Χριστόφορος Βασιλείου και Δημήτριος Νταλαπέρας αποκλείστηκαν πριν τα μετάλλια, από άξιους αντιπάλους, κάνοντας το καλύτερο δυνατό.

Η πολύ καλή προετοιμασία, η σωστή τακτική και η συνεργασία μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο μεταξύ του Δάσκαλου Χρήστου Γιαννιώτη, των γονέων και των αθλητών είναι το μυστικό για τα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά και το ήθος και την παιδεία τους.

Το Δ.Σ. και οι φίλοι του συλλόγου συγχαίρουν προπονητή και αθλητές για την επιτυχία τους και ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση «Γαλακτοκομικά Βασιλείου» για την υπέροχη εμφάνιση με την οποία εξόπλισαν τα «Τιτορμάκια».

titormos taekwondo (1)

titormos taekwondo (2)

titormos taekwondo (3)

titormos taekwondo (4)

titormos taekwondo (5)

titormos taekwondo (7)

titormos taekwondo (8)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 2173 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.