Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:40 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 18:56

Ποια είναι τα 11 σημεία που κάνουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε τα έντεκα σημεία που κάνουν πιο ελκυστικές τις γυναίκες στα οποία δίνουν μεγάλη προσοχή οι άνδρες…

1 Χείλη

Ξέχνα για λίγο τις καμπύλες σου και εστίασε στα χείλη. Σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, το πιο ελκυστικό σημείο πάνω σε μια γυναίκα είναι τα χείλη της. Απλά σκέψου για λίγο την Angelina Jolie και την Scarlett Johansson. Δώσε μια έξτρα ένταση, ή βοήθησε το πρόσωπο σου με ένα καλό κραγιόν. Δική μας συμβουλή, βρες την κόκκινη απόχρωση που σου ταιριάζει.

2 Εye contact

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε το κλισέ που λέει ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, αλλά θα τολμήσουμε να πούμε πως είναι η πόρτα από την οποία περνάνε τα ρομαντικά vibes.

3 Λευκό και μεγάλο χαμόγελο

Οι ερευνητές επιμένουν πως τα λευκά δόντια είναι σαφώς προτιμότερα. Ποιος διαφωνεί άλλωστε; Είναι ένα αδιαμφισβήτητο σημάδι υγιεινής απογειώνει το χαμόγελο.

4 Ψηλές νότες

Αυτό μας κάνει να σηκώνουμε το φρύδι με απορία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ψηλές φωνές είναι πιο σέξι και αυτό γιατί υποδηλώνει πως το κορίτσι είναι μικρόσωμο και μας κάνει πιο ποθητές. Και αφού είμαστε στο θέμα, σκέψου ότι το τσιγάρο δεν βοηθάει ούτε το χαμόγελο σου, ούτε τη φωνή σου.

5 The hips don’t lie

Για να περιπλέξουμε τα πράγματα, φέρνουμε στο παιχνίδι και την Shakira. Την πιο όμορφη και μικρόσωμη σταρ που οι γοφοί της Δεν ψεύδονται. Σύμφωνα με τους μελετητές, τα κορίτσια με την πιο ανοιχτή λεκάνη είναι πιο ποθητά σε σχέση με εκείνες που είναι στενές στο συγκεκριμένο σημείο.

6 Κόκκινο, ήτανε κόκκινο

Σύμφωνα με μια μελέτη η οποία επικεντρώνεται στα χρωματικά στερεότυπα, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αποφασίσουν ανάμεσα σε δύο φωτογραφίες της ίδιας γυναίκας. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η φωτογραφία που η κοπέλα φορούσε κόκκινο ψηφίστηκε ως η πιο θελκτική.

7 Γλώσσα του σώματος

Κάθεσαι σε ένα μπαρ, στρέψε το σώμα σου προς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, γείρε το κεφάλι σου ελάχιστα και κοίταξε τον. Το να κοκκινίσουν τα μαγουλά σου είναι plus, όποτε στην περίπτωση που θες να φλερτάρεις, φόρεσε λίγο ρουζάκι.

8 Aυτοπεποίθηση

Η έλξη δεν βασίζεται μόνο στην εμφάνιση, μην νομίζεις πως είναι αποκλειστικά θέμα γενετικό και απελπίζεσαι. Το να είσαι θελκτική είναι πολύπλοκο ζήτημα. Το κλειδί σε αυτή τη σπαζοκεφαλιά είναι η λέξη “αυτοπεποίθηση”, η οποία είναι η κινητήριος δύναμη του sex appeal. Οι άνθρωποι που έχουν αυτοπεποίθηση στέλνουν μηνύματα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Ακόμα και αν δεν είσαι το πιο χοτ κορίτσι μέσα στο χώρο, το να μπορείς να είσαι πραγματικά χαρούμενη με αυτό που είσαι απογειώνει την σεξουαλικότητα σου και αφήνεις τις καλύτερες εντυπώσεις.

9 Αυθεντικότητα

Όταν κάποιος είναι αυθεντικός, δεν φοβάται να είναι ο εαυτός του. Μπορείς να ξεχωρίσεις την αυθεντικότητα τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους. Δέχεσαι αυτό που είσαι εσύ και αυτό που είναι οι άλλοι, έχεις ρεαλιστική ματιά στα πράγματα και σκέφτεσαι τους γύρω σου. Η ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ είναι σημαντική, και εκφράζεις ελεύθερα και ξεκάθαρα αυτά που αισθάνεσαι. Μαθαίνεις από τα λάθη και κατανοείς τα κίνητρα των πράξεων.

10 Αυτογνωσία

Αυθεντικότητα, αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση είναι στενά συνδεδεμένες έννοιες. Ο relationship coach υποστηρίζουν πως το να ξέρεις ποιος είσαι σε συνδυασμό με το να είσαι ευάλωτος σε ένα βαθμό κάνουν τους ανθρώπους να είναι άνετοι και ανοιχτοί με αυτό που πραγματικά είναι. Πράγμα που τους βοηθάει να χτίσουν μια πιο ουσιαστική σχέση με τους γύρω τους.

11 Να είσαι brainiac

Πόσες ταινίες έχουμε δει που το ομορφόπαιδο θέλει να βγει με το απόλυτο nerd της τάξης.  Εντάξει, αυτό το κλισέ του Χόλυγουντ μπορεί να μην είναι τελείως λάθος. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι άνθρωποι επιλέγουν να συνδέονται και να έλκονται από τους έξυπνους.

Ναι, το να είσαι έξυπνη σε κάνει αυτόματα θελκτική, σταμάτα να σαμποτάρεις τον εαυτό σου, ξεσκόνισε την κάρτα της δανειστικής βιβλιοθήκης, διάβασε αυτά που σου αρέσουν και ανέδειξε τον μεγάλο και όμορφο εγκέφαλο σου.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 8922 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.