Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:51 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 21:17

Το μυστήριο λύθηκε! Αυτά είναι τα πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες στους άνδρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι άνδρες πάντα αναρωτιούνται τι βρίσκουν ελκυστικό οι γυναίκες πάνω τους και μια έρευνα έρχεται για να λύσει το μυστήριο!

Η έρευνα της γερμανικής εφημερίδας "Bild" δείχνει πως, ο καθρέπτης της ψυχής είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες.

Τα μάτια λειτουργούν ως "αντικείμενο του πόθου" καθώς, η έρευνα που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα δείχνει ότι, το 75% των γυναικών εστιάζουν στα μάτια των ανδρών.
Το ανδρικό βλέμμα είναι για τις περισσότερες γυναίκες το σημείο στο οποίο κάνουν focus όταν γνωρίζουν κάποιον για πρώτη φορά.

Την ίδια ώρα,το 50% των γυναικών "καρφώνουν" το βλέμμα τους στα χέρια των ανδρών. Μάλλον για να δουν αν τα άνω άκρα τους είναι περιποιημένα. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι, τα χέρια ενός άνδρα λένε πολλά για την προσωπικότητά του.

Για το 43% των γυναικών, η μυρωδιά ενός άνδρας είναι το παν- αν, δηλαδή, είναι καθαρός και μυρίζει όμορφα.

Επιπλέον,μία στις τρεις γυναίκες πιστεύει ότι, εκτός από την ευχάριστη μυρωδιά,ένας άνδρας πρέπει να έχει περιποιημένα δόντια.

Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου δίνουν επίσης μεγάλη σημασία στο ανάστημα. Και στη συνέχεια προσπαθούν να ανακαλύψουν μέσα από τα ρούχα το ανδρικό σώμα, αν δηλαδή ο ενδιαφερόμενος έχει φαρδιές πλάτες και κοιλιά- φέτες ...

Επίσης,μία στις τέσσερις γυναίκες δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ανδρικά μαλλιά

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 9462 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.