Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:15 πμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 23:27

Παναιτωλικός - Παναθηναικός 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών - βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Oυζουνίδης: «Να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, αυτή η κατάσταση δεν προχωράει»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναιτωλικό στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό λόγω των όσων συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Τους πήγε καλά το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο μέρος όμως μετά ήτα πολύ καλοί. Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία στην ομάδα δεν είναι εύκολο όταν γίνονται όλα αυτά που έγιναν. Διάθεση υπήρχε όμως δεν υπήρχε μυαλό. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή. Αυτή η αβεβαιότητα είναι λογικό σε επαγγελματίες να επηρεάζει. Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει στην ομάδα. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές».

Για το τι είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο στο τηλέφωνο: «Πρέπει σύντομα να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Δεν είναι εύκολο. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ».

Για το πως θα διαχειριστεί ο ίδιος την κατάσταση: «Πρέπει να υπάρχει ηρεμία, ξαφνικά ενώ είχαμε ανοδική πορεία».

Για την εικόνα εκτός έδρας: «Δεν θα ασχοληθώ με το αγωνιστικό τόσο. Όταν τα πράγματα είναι έτσι δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα».

sdna.gr

Δείτε και το βίντεο απο το Agrinio TV με τις δηλώσεις του.

Xάβος: ο κόσμος ήταν ο MVP

Για σεβασμό και όχι φόβο έκανε λόγο ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος μιλώντας για τον Παναθηναϊκό τον οποίο τα… καναρίνια νίκησαν με 2-0.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλό πρόσωπο, δεν χρειαζόμασταν το σημερινό. Με βάση την απόδοση που είχαμε δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς.
Σεβαστήκαμε τον Παναθηναϊκό παρά τα προβλήματά του, αλλά δεν τον φοβηθήκαμε, με όπλο την αμυντική λειτουργία μας. Και ο Παναθηναϊκός προσπάθησε με 2-3 σουτ, μπορούσαμε με τον Κλέσιο να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Ευχαριστώ στον κόσμο, αυτός ήταν ο MVP ».

gazzetta.gr

Δείτε και το βίντεο απο το Agrinio TV με τις δηλώσεις του.

 

Διαβάστηκε 1749 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 00:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.