Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:57 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 14:49

Μαριάννα Κατσιπάνου: «Μεγάλο άλμα η μεταγραφή μου στον Ατρόμητο Αθηνών»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, για αρκετούς πάλι παραμένει ανδροκρατούμενο, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια τα πράγματα εξελίσσονται βλέποντας και γυναίκες να παίζουν καταπληκτική μπάλα και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο εντός και εκτός συνόρων. 

Ένα από τα ταλέντα της Αιτωλοακαρνανίας, η Μαριάννα Κατσιπάνου μίλησε στον Παρασκευά Μάζη και το AgrinioTimes.gr με αφορμή την μεταγραφή της από την ομάδα του Μεσολογγίου σε αυτή του Ατρόμητου Αθηνών.

-Από ποια ηλικία ξεκίνησες να αγωνίζεσαι; Όσο με θυμάμαι πάντα ήμουν με μια μπάλα στο πόδι συνέχεια δηλαδή 4-5 ετών πρέπει να ήμουν.

-Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο; Το ποδόσφαιρο για εμένα είναι έρωτας από την πρώτη στιγμή που είδα ένα απευθείας φάουλ από τον Γιάννη Γκούμα με έκανε να το ερωτευτώ μετά από αυτό το φάουλ το ποδόσφαιρο μπήκε για τα καλά στην ζωή μου.

-Οι εμπειρίες που αποκόμισες μέσα από την ομάδα »Μεσολόγγι 2008»; Αποκόμισα καλές εμπειρίες μου φέρθηκαν πολύ καλά από την μέρα που πήγα μέχρι την μέρα που έφυγα ήταν όλοι καλοί μαζί μου. Οι προπονήσεις με έκαναν πιο δυνατή και τους ευχαριστώ για όλα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυναντηθούν κάπως οι δρόμοι μας.

-Για το άλμα που κάνεις στη πορεία σου υπογράφοντας στον Ατρόμητο Αθηνών; Ο Ατρόμητος για εμένα είναι κάτι φανταστικό. Μιλάμε, για ένα μεγάλο άλμα. Όλοι είναι μια οικογένεια.  Από την στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο γήπεδο κατάλαβα ότι είναι κάτι εξωπραγματικό, η ομάδα, η πρόεδρος, τα κορίτσια του Ατρόμητου είναι σε άλλο επίπεδο και θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Στέλλα Μουζάκη για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει και θέλω να της υποσχεθώ ότι με πείσμα και με μεγάλη προσπάθεια θα τα καταφέρω.

Διαβάστηκε 1163 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.