Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:44 πμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 21:59

Λογοτεχνική περιήγηση για τα “Λιμνοθαλασσιώτικα 2017” από τον διευθυντή της Βαλβείου βιβλιοθήκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίστηκαν χθες Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις για τα «Λιμνοθαλασσιώτικα 2017» στο Μεσολόγγι, με λογοτεχνική περιήγηση από τον διευθυντή της Βαλβείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Μιχάλη Κιτσινέλη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου “Οι φίλοι της Λιμνοθάλασσας”:

 

pol-kitsinelis (1)

Σε μια εξαιρετική βραδιά, ο διευθυντής της Βαλβείου δημοτικής βιβλιοθήκης κ. Μιχάλης Κιτσινέλης, μας πήγε με την αφήγησή του μια βόλτα στο παρελθόν, στα σάλτσινα της λιμνοθάλασσας, σε έναν κόσμο που προλάβαμε και ζήσαμε κάποιοι λίγοι τυχεροί Μεσολογγίτες!

«Και στη ζωή στους πιο βαρείς χειμώνες αλκυονίδες μέρες καρτερώ», ενώ στην απαγγελία αποσπασμάτων λογοτεχνικών έργων ήταν οι εκπαιδευτικοί Ελένη Αντζουλάτου και Νίκος Σταμάτης που απέδωσαν εξαιρετικά το πνεύμα των Μεσολογγιτών ποιητών.

pol-kitsinelis (2)

Τα Λιμνοθαλασσιώτικα συνεχίζονται την Τετάρτη το απόγευμα με Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας στον Αη Σώστη. Την Πέμπτη το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον ίδιο χώρο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Κατσαρός

Η Γραμματέας
Μαρούλα Χολέβα

pol-kitsinelis (3)

pol-kitsinelis (4)

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 961 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.