Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:33 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 19:29

PALSO Αιτωλοακαρνανίας: Επιλέγουμε μόνο πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Eν όψει της νέας σχολικής χρονιάς υπενθυμίζουμε στους γονείς ότι:

Ξένες γλώσσες στον ιδιωτικό τομέα επιτρέπεται να διδάσκουν όλα τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και οποιοδήποτε άλλο κέντρο που ΑΔΕΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ και ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από τον φορέα ΕΟΠΠΕΠ.(http://domes.eoppep.gr)

Συνιστούμε στους γονείς να αναζητούν την αναρτημένη νόμιμη άδεια από τον ΕΟΠΠΕΠ στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών που επισκέπτονται ή να αναζητούν στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ τον αριθμό άδειας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ή Δια Βίου Μάθησης για το οποίο ενδιαφέρονται. Τα αδειοδοτημένα ΚΞΓ PALSO έχουν αναρτήσει πινακίδα του Συλλόγου με τους αριθμούς άδειας.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Νομού Αιτωλοακαρνανίας είναι ο επίσημος φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης στο Νομό και τα ΜΕΛΗ του παρέχουν έργο ποιότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η διαφήμιση ιδιαίτερων μαθημάτων στην εφημερίδα ή στο διαδίκτυο ΔΕΝ ισοδυναμεί με επάρκεια προσόντων διδασκαλίας και κατ’ επέκταση νόμιμη οδό. Ελέγξτε τα στοιχεία του καθηγητή ή της καθηγήτριας. Οφείλει να έχει άδεια, την οποία υποχρεούται να επιδεικνύει και να εκδίδει νόμιμες αποδείξεις.

Σύμφωνα με την 290/2015 Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία έγινε δεκτή απο τον Υπουργό Παιδείας, δεν είναι σύννομη η φοίτηση νηπίων και προνηπίων σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών επειδή:

α) Οι χώροι των ΚΞΓ ( εξοπλισμός, εγκαταστάσεις υγιεινής και ασφάλειας) δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για νήπια και πολλά ΚΞΓ στεγάζονται σε ορόφους κτιρίων.

β) Οι διδάσκοντες στα κέντρα ξένων γλωσσών δεν έχουν την κατάλληλη παιδαγωγική κατάρτιση για παιδιά νηπιακής ηλικίας.

γ) Η γνώση μιάς ξένης γλώσσας   προϋποθέτει την καλή κατάκτηση της μητρικής.

ΔΕΝ παίζουμε με την εκπαίδευση των παιδιών μας. Επιλέγουμε πάντα ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΟΠΠΕΠ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1580 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.