Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:19 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 16:56

Ετήσιος χορός και συνεστίαση από τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Απανταχού Σχινιωτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου, σχετικά με τον καθιερωμένο πλέον χορό και συνεστίαση του συλλόγου τα οποία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 25 Αυγούστου, όπως και την απονομή βραβείου 300 ευρώ για τον επιτυχών με την μεγαλύτερη μοριοδότηση στις Πανελλήνιες που είναι μέλος του συλλόγου και έλκει την καταγωγή του από τον Σχίνο.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Απανταχού Σχινιωτών, Αγρινίου παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, με μεγάλη προσπάθεια και προσωπική εργασία διοργάνωσαν και πάλι τον καθιερωμένο πλέον ετήσιο χορό και συνεστίαση του Συλλόγου με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή, με πάνω από 500 συνδαιτυμόνες, μεταξύ των οποίων και πολλοί νέοι στην ηλικία. Για την εκδήλωση κατέφθασαν χωριανοί και φίλοι από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό – από τη μακρινή Αυστραλία, την Ευρώπη και την Αγγλία – που διασκέδαζαν και χόρευαν μέχρι τα ξημερώματα. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Συλλόγου Μυρίκης, Ελένη Λιάγκα, ο αγαπητός μας Βασίλης Καρράς, «ψυχή» της σύνταξης της εφημερίδας «Η Μυρίκη» και ο Αθανάσιος Κούτσικος, πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καινούργιου. Με σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Μάνθος Λέρης, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης. Ο χορευτικός όμιλος της Καμαρούλας Αγρινίου με το συγκρότημα λαϊκής και δημοτικής μουσικής, άνοιξαν την εορταστική βραδιά. Ο χορός και το ξεφάντωμα, με τα ποτά και τα εξαιρετικής ποιότητας εδέσματα να σερβίρονται, συνεχίζονταν μέχρι πρωίας. Το βραβείο «Ευαγγελία Δημητρίου Κολαζά» με το χρηματικό έπαθλο απονεμήθηκε εφέτος στον Ηρακλή Ευαγγελινό του Χαρίλαου και της Ειρήνης – εγγονής του Δημητρίου «Τζίμη» Κολαζά – που συγκέντρωσε 18.874 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2016 και εισήχθη 11ος στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στον νέο που βραβεύθηκε ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Τέλος, ανακοινώνεται στους νεοεισαχθέντες για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ότι μπορούν από τώρα να συμμετάσχουν στην επιλογή για το βραβείο «Ευαγγελία Δημητρίου Κολαζά», που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο τριακοσίων (300) ευρώ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον όσοι έλκουν την καταγωγή τους από τον Σχίνο και είναι μέλη του Συλλόγου. Το βραβείο απονέμεται στον απόφοιτο Λυκείου, που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία εισαγωγής. Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική βεβαίωση εισαγωγής τους στη διεύθυνση (email) του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο email της χορηγού Μαρίας Αμπατζόγλου – Κολαζά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (τηλ. 6977.20.4860). Η βεβαίωση παραλαμβάνεται από το Λύκειο αποφοίτησης και θα πρέπει από αυτήν να προκύπτουν: α) η υποψηφιότητα για το 90% των θέσεων, β) ο γενικός βαθμός πρόσβασης και τα μόρια που συγκεντρώνει ο υποψήφιος, γ) η σχολή, η σειρά και ο βαθμός επιτυχίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους προσκεκλημένους και τους περιμένουμε και του χρόνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο: Ματθαίος Μ. Λέρης (πρόεδρος), τα μέλη: Σεραφείμ Σ. Νούλας, Γεώργιος Δ. Χεινόπωρος, Βασίλειος Χ. Λέρης και Χαρίλαος Γ. Ζιάκας.

sxiniotes xoros synestiasi (1)

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1365 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.