Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:21 πμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 21:16

Ξεκίνησαν προετοιμασία στην ΑΛΦΑ 93

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Αυγούστου η ΑΛΦΑ 93, στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την περίοδο 2017-2018 υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Χρήστου Σταυρόπουλου. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε επίσης ο υπεύθυνος των ακαδημιών Ντίνος Καραπιπέρης, αλλά και μέλη της Διοίκησης.

Πριν την προπόνηση, ο κ. Σταυρόπουλος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά στους παίκτες του, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν τις πρώτες τους ασκήσεις για τη φετινή χρονιά.

Επίσης την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά ξεκίνησε και η παιδική ομάδα της ΑΛΦΑ 93, με πρωινή προπόνηση την Δευτέρα 28 Αυγούστου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του ΔΑΚ Αγρινίου. Ο χρόνος που υπάρχει για τους νεαρούς παίκτες είναι βέβαια μικρός, γιατί το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 9 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, προπονητής και παίκτες είναι αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά, ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα γίνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή αντίστοιχη ομάδα.

Στο φετινό ρόστερ της ομάδας προστέθηκε και ο Ιωάννης Καρκαμπούνας από τον ΑΟ Αγρινίου. Το υπόλοιπο ρόστερ αποτελείται από τους: Δημήτρης Λυμπέρης, Δημήτρης Ε. Παπαχρήστος, Λευτέρης Λάμπρης, Αθανάσιος Καλαμπόκας, Δημήτρης Ν. Παπαχρήστος, Γιώργος Ρήγας, Παναγιώτης Τασιολάμπρος, Κωνσταντίνος Χρήστου, Παύλος Τσιλιμπώκος, Γιώργος Βαζούκης, Ραφαήλ Σαράκης, Νίκος Κύρκος. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ντίνος Καραπιπέρης και υπεύθυνος του τμήματος ο Γιώργος Λυμπέρης.

Λίγο πριν την προπόνηση, ο κ. Καραπιπέρης ευχήθηκε στα παιδιά «καλή χρονιά», ενώ ευχές εξέφρασε και για τις υπόλοιπες ομάδες: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές και παράγοντες όλων των ομάδων».

spo-alfa93-paidiko

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.