Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 18:48

Το πρώτο γκολ για τον Δημήτρη Χαντάκια στη Superleague!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Κατούνα που διαπρέπει τα τελευταία χρόνια με την φανέλα του Παναιτωλικού βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα…

Μια μαγική στιγμή για την καριέρα του Δημήτρη Χαντάκια σημειώθηκε στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου ο 22χρονος μέσος από την Κατούνα ισοφάρισε στο 69′ σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά σημειώνοντας έτσι το παρθενικό του τέρμα στην πρώτη κατηγορία.

Ο Δημήτρης Χαντάκιας με καταγωγή από την Κατούνα Ξηρομέρου εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην Κ20, με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2014. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 27 παρουσίες στη Super League, ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων.

Έτσι, μετά από δυο εξαιρετικές σεζόν με τον Παναιτωλικό, παρά την μέτρια πορεία της ομάδας του, οι διοικούντες της ομάδας του Αγρινίου τον επιβράβευσαν με ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και γενικά αποτελεί ένα από τα μικρά «διαμάντια» του Παναιτωλικού.

Δείτε το τέρμα που πέτυχε πατώντας εδώ!

http://iaitoloakarnania.gr/

Διαβάστηκε 1232 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.