Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 21:50

Παναιτωλικός: Πάλεψε άλλα δεν τα κατάφερε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να κερδίσει στο γεμάτο κλουβί αφού ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλα ο Παναιτωλικός απάντησε διαδοχικά. Τα καναρίνια δεν έκαναν μια καλή εμφάνιση παρόλο αυτα δεν τα παράτησαν και πάλεψαν μέχρι τέλους για την νίκη.

Χαντάκιας και Μοράρ τα γκολ για τον Παναιτωλικό με τον δεύτερο να αποχωρεί τραυματίας.

Παναιτωλικός- Ατρόμητος 2-2

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να μην κυκλοφορεί καλα την μπάλα και να μην δημιουργεί ευκαιρίες. Σε ενα πρώτο ημίχρονο που είχε ελάχιστες φάσεις ο Ατρόμητος απείλησε στο 7' με τον Ντιγκίνι να χανει καλή ευκαιρία. Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν κακό, με τον Παναιτωλικό να μην κάνει τίποτα σωστό και να το πληρώνει. Στο 33 λεπτό και σε μια αντεπίθεση ο Ντιγκίνι σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν έγινε κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά είχε καλή κυκλοφορία αλλά δεν είχε την τελική πάσα με αποτέλεσμα να μην δημιουργεί ευκαιρίες. Ολα αυτά μέχρι το 66' λεπτό όταν ο Ρόσα εκτέλεσε το φάουλ και χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία. Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Χαντάκιας τα κατάφερε ισοφαρίζοντας για την ομάδα μας. Αυτό όμως κράτησε ενα λεπτό αφού στην επόμενη φάση με τρομερό σουτ ο Νταουντά έβαλε ξανά μπροστά τον Ατρόμητο. Ο Χάβος τα έπαιξε ολα για ολα στα τελευταία λεπτά και πέρασε τον Μοράρ. Αυτός τον δικαίωσε αφου λίγα λεπτά αργότερα σκόραρε και έβαλε φωτιά στο κλουβί. Στα τελευταία λεπτά τα καναρίνια πίεσαν για το γκολ αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Οι καλύτερες φάσεις:

1' Έναρξη στο παιχνίδι

7' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά απο το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

33' 0-1 Γκολ για τον Ατρόμητο. Μετά απο αντεπίθεση ο Ουμπιδες έβγαλε την σέντρα με τον Ντιγκινί να σκοράρει από κοντά με το κεφάλι.

45+2 Μετά απο εκτέλεση φάουλ ο Ροντρίγκες δεν προλαβαίνει απο κοντά να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

45+2 Τέλος Α μέρους

46' Έναρξη β μέρους

67' Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ απο τον Ρόσα με τον αμυντικό του Ατρομήτου να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και να περνάει λίγο πάνω απο το δοκάρι.

67' 1-1 Γκολ για τον Παναιτωλικό!.Μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Χαντάκιας πήρε την κεφαλιά και σκόραρε.

68' 1-2 Τρομερό σουτ απο τον Νταούντα με την μπάλα να πηγαίνει στο "Γ" του Κυριακίδη

75' Καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Ροντρίγκες να αστοχεί απο κοντά.

79' 2-2 Γκολ για τον Παναιτωλικό. Ο Μοράρ μετά απο κοντρές ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό.

90+5 Τελος στο παιχνίδι

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Άγγελος Πήττας (Ηλείας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης (87' Βασιλούδης), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μπεχαράνο, Ντιέκο Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76' Μοράρ), Μαζουρέκ (56' Κλέσιο), Μαρκόβσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης (76' λ. τρ. Μενσά), Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (66' Ρισβάνης), Ουμπίντες, Ντιγκινί (67' Βασιλακάκης), Μανούσος, Ντάουντα.

Γκολ: 33' Ντιγκινί

Κάρτες: 9' Ρότσα, 39' Μαζουρέκ, 42' Ντιέγκο Λόπες, 53' Ντίας - 44' Μάντσον

panaitolikos1926.gr

Διαβάστηκε 1160 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.