Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:54 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 18:23

Φωτάκης: Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Αποτελεί την ηθική επιβράβευση του αγώνα σας και συνάμα ένα καινούριο ξεκίνημα, αφού ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων σας θα είναι διαρκής και επίπονος. Σήμερα που ο τόπος μας βιώνει δυσκολίες έχει ανάγκη από εσάς, από καταρτισμένους επιστήμονες, προκειμένου να μπορέσει να στηριχθεί και πάλι στα πόδια του.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας συμβάλλοντας  στην επιτυχία σας.
Παράλληλα, καλωσορίζω τους νέους φοιτητές στα Πανεπιστημιακά τμήματα της Πόλης μας στους οποίους απευθύνω τις ευχές μου για καλή αρχή και πρόοδο.

Να θυμίσω σε όλους όσοι συμμετείχαν ό,τι η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

Η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις… μονοπάτια πολλά.

Διαβάστηκε 1339 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.