Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:11 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 17:39

Το θάρρος που πρέπει να κρατήσουμε... (panaitolikos1926.gr)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός δεν τα κατάφερε τελικά στο ΟΑΚΑ, κάτι που προσωπικά δεν με πείραξε ιδιαίτερα. Εχω πει, ότι αυτό που κοιτάζω πρώτα απ όλα, είναι η εμφάνιση και όχι  το αποτέλεσμα. Είμαι της άποψης πως όταν έχεις μια καλή εικόνα, μπορείς να χάσεις ενα παιχνίδι αλλά σε βάθος χρόνου, αν την διατηρήσεις, θα κερδίσεις πολύ περισσότερα .

Τα καναρίνια δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα, απο ενα παιχνίδι που άξιζαν κάτι καλύτερο. Ειμαι πραγματικά ενθουσιασμένος απο το θάρρος που έδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμη και οταν έπαιζε 11 εναντίον 11 ήταν καλύτερη και έχασε και την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι. 
 
Αυτό ακριβώς θέλω να βλέπω απο τον Παναιτωλικό,  μια ομάδα που θα φεύγει απο το Αγρίνιο και δεν θα φοβάται,  δεν θα κλείνεται αλλα θα διεκδικεί να πάρει κάτι απο τα παιχνίδια. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε αφού έχουμε αδυναμίες . Είμαστε όμως στην αρχή του πρωταθλήματος γι αυτό και αισιοδοξώ ότι θα το κάνουμε. Εγώ αυτό που θέλω κυρίως,  ειναι κρατήσουμε αυτό το θάρρος που είχαμε την Κυριακή. Επειδή είμαστε δεμένη ομάδα, με παίκτες γρήγορους, θεωρώ πως αν το κρατήσουμε, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα διπλά.
 
Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό το θάρρος. Ο Παναιτωλικός δεν φοβήθηκε και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει οτι αξίζει. Πολλά πράγματα όμως ήταν εναντίον του και συγκεκριμένα τα εξής:
 
- Μάρκους Πάουλο! Δυστυχώς ήταν καθοριστικός για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και με δυο ενέργειες καταδίκασε την ομάδα.
 
- Ατυχία. Οταν μια ομάδα προηγείται χωρίς να σου βγάλει την παραμικρή ευκαιρία για ενα ολόκληρο ημίχρονο αυτό ειναι και ατυχία. Η ΑΕΚ απο μια βλακεία του Μάρκους πέτυχε ενα γκολ χωρίς να έχει κάνει τίποτα στο παιχνίδι.
 
- Αστοχία. Τα καναρίνια με αποκορύφωμα την φάση του 28' λεπτού είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ. Απο τον Μοράρ περιμένουμε περισσότερα πράγματα και ελπίζουμε την άλλη φορά να το δείξει και να τελειώσει τέτοιες φάσεις.
 
- Ο διαιτητής της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ έπρεπε να παίζει με 9 παίκτες. Εαν ειχε βγει αυτή η κόκκινη θα μιλάγαμε για άλλο παιχνίδι και πολύ πιθανό να μην είχε βγει ούτε η κόκκινη στον Πάουλο, αφού θα ήταν άλλο παιχνίδι.
 
Η εικόνα του Παναιτωλικού μετά την κόκκινη δεν ήταν αυτή που έπρεπε αλλά τους δικαιολογώ. Είναι νωρίς για να έχει η ομάδα διάρκεια και πόσο μάλλον όταν όλα πάνε αντίθετα.
 
Το επόμενο παιχνίδι ειναι καθοριστικό και πρέπει να το πάρουμε. Ειμαι σίγουρος οτι με την ώθηση που θα δώσει το κλουβί οι πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι ειναι μεγάλες. Θέλω να δω έναν επιθετικό Παναιτωλικό που θα δείξει μέσα στο γήπεδο οτι αξίζει την νίκη.
 
Υ.Γ.1 Ο διαιτητής ευνόησε την ΑΕΚ αλλα δυστυχώς ο μεγάλος, δεν θα το αποδεχθεί ποτέ αυτό. Γι αυτο και πάνε να ανακαλύψουν κόκκινη στην φάση του πέναλτι. Μέχρι και αυστηρή την κόκκινη του Αλμέιδα έβγαλαν. Τραγικοί.
 
Υ.Γ.2 Για να κάνεις μια μεγάλη χρονιά πρέπει  να βγουν κάποιοι παίκτες μπροστά. Αυτή ειναι και η αμφιβολία μου . Αν έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
 
Υ.Γ.3 Με τις εμφανίσεις μας είχα ενθουσιαστεί.  Ελπίζω η εμφάνιση που είδα προχθές, να μην ειναι η κανονική μπλε εμφάνιση. Γιατί αυτο που είδα,  έχει μεγάλη διαφορά, με αυτό που μας είχαν παρουσιάσει.
 
Υ.Γ.4 Ο Μάρκους Πάουλο τιμωρήθηκε απο την ομάδα. Μην τρελαίνεστε, αμα το ξανακάνει να το συζητήσουμε...
 
admin - panaitolikos1926.gr
 
Διαβάστηκε 2235 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 17:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.