Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 13:33

Αισιόδοξο κλίμα στην «πρώτη» του ΑΟ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε αισιόδοξο κλίμα ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΑΟ Αγρινίου, με την πρωτη προπόνηση, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2017-2018 στην Β’ Εθνική. Ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμη το ενδεχόμενο της συμμετοχής στην Α2 κάτι που θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο ΑΟ Αγρινίου πάντως συμμετέχει για 6η σερί σεζόν σε εθνική κατηγορία κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα δύσκολο στοίχημα και καταγράφοντας συνεχώς ανοδική πορεία.

Ο Χρήστος Μυριούνης για 3η σερί σεζόν στον πάγκο της ομάδας με τον ίδιο να εύχεται χαρακτηριστικά να είναι και η καλύτερη «χωρίς τραυματισμούς, σεμνά και ταπεινά και με «υγεία» μέσα και έξω από το παρκέ». Βοηθός του ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Στο ρόστερ για 5η χρονιά ο Δημήτρης Μήτσου και 3η ο Γιώργος Μπερερεής. 2η σεζόν οι Φώτης Τάσσος, Κωνσταντίνος Τασόπουλος, Νάσος Γκρέκας και Χρήστος Σταμούλης . Επέστρεψε ο Βασίλης Ρέντζιος ενώ νέα πρόσωπα οι Μπάμπης Μουρατίδης, Κωνσταντίνος Σταύρου, Δημήτρης Στάνκοβιτς και Τάσος Κασαμπαλής.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες ενωμένοι μια γροθιά και αποφασισμένοι, όπως φάνηκε και χθες, να συνεχίσουν την ανοδική πορεία του αγρινιώτικου μπάσκετ .

Φωτό tpappas 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1227 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.