Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:35 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 21:26

Παναιτωλικός: Του έλειψε το γκολ στην Τρίπολη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησε σήμερα ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη, όπου του έλειψε μόνο το γκολ. Για αυτό και έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα, όμως τα «καναρίνια» ήταν καλύτερα και αν μιλάγαμε για ματς πρωταθλήματος, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως το τελικό σκορ τα αδικεί.

Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε με 4-2-3-1 (έλειπαν ο Μοράρ που έρχεται αύριο και ο Μαρκόβσκι είναι τραυματίας). Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, ο Μύγας δεξί μπακ, ο Τσοκάνης αριστερά, οι Ροντρίγκες, Χαντάκιας στα στόπερ, οι Μπεχαράνο, Μπράβο στον άξονα, οι Λόπες, Ντίας στα άκρα – αριστερά και δεξιά αντίστοιχα – ο Ρόσα οργανωτής και ο Κλέσιο στη κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο ημίχρονο «ανήκε» στα «καναρίνια» και σε αυτό το διάστημα απειλήθηκαν μόνο σε δύο περιπτώσεις, η πρώτη από τον Μανιά σε στημένη μπάλα και η δεύτερη μετά από ενέργεια του Ισνάλντο. Αντίθετα είχαν δοκάρι (λίγο πριν το τέλος με τον Ροντρίγκες), δύο καλά σουτ έξω από την περιοχή με τον Ρόσα και κυρίως διάθεση να παίξουν μπάλα. Η «τριάδα» των Ντίας, Ρόσα, Λόπες δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, έφτασε πολλές φορές έξω από τα καρέ του Αθανασιάδη και έδειχνε να «βρίσκεται». Κάτι πολύ σημαντικό ενόψει της νέας σεζόν. Εκείνος μάλιστα που ξεχώρισε ήταν ο Ντίας, ο οποίος πήρε πολλές πρωτοβουλίες και έβγαζε πάθος μέσα στο γήπεδο.

Την ίδια στιγμή ανασταλτικά όλη η ομάδα ήταν σωστή τακτικά – πλην της στημένης μπάλας που απειλήθηκε με τον Μανιά – και πίεζε ψηλά. Βέβαια επειδή ακόμη είναι σε περίοδο προετοιμασίας δεν είναι σε θέση να το κάνει συνέχεια, αλλά συχνά-πυκνά ανέβαιναν οι γραμμές και ο Αστέρας δεν μπορούσε να αναπτυχθεί.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε σχετικά, όμως και πάλι ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που «πάταγε» καλύτερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, με κυριότερη εκείνη του Κλέσιο στο 67’ θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά τελικά το γκολ δεν ήρθε.

Το συμπέρασμα; Η ομάδα ήταν στημένη πολύ καλά, ανασταλτικά απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο με γεμίσματα, ενώ την ίδια στιγμή η τριάδα πίσω από τον φορ και κυρίως ο Ντίας, ήταν «φωτιά». Με πολλές ατομικές αλλά και ομαδικές ενέργειες, διάθεση να βάλουν κάτω τη μπάλα, να παίξουν το ένα-δύο και γενικότερα να μπουν μαζί με αυτή μέσα στα αντίπαλα καρέ. Οπου μόλις ενσωματωθεί και ο Μοράρ αλλά αποθεραπευτεί και ο Μαρκόβσκι, θα υπάρχει πλέον και ο killer σε αυτά. Ο Κλέσιο μπορεί μεν να παίξει φορ, αλλά «βολεύεται» όταν η ομάδα θέλει να βγει στην κόντρα και σήμερα οι «κυανοκίτρινοι» έπαιξαν παιχνίδι κατοχής.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (65’ Τσέναμο), Μύγας (83’ Μαλής), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης (73’ Ρότσα), Μπράβο (73’ Μαρινάκης), Μπεχαράνο (65’ Μάρκος Πάουλο), Λόπες (65’ Μάζουρεκ), Ρόσα (78’ Γιαννιώτης), Ντίας (78΄Βασιλούδης), Κλέσιο (73’ Σελεμανί).

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 922 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.