Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:14 μμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 09:18

Θανάσιμος τραυματισμός ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ στον Αμβρακικό κόλπο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην παραλία της Μπούκας και λίγο πιο πέρα απο τον χώρο που στεγάζονται οι κατασκηνώσεις. βρέθηκε απο λουόμενους τραυματισμένη χελώνα ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ στο κεφάλι. Αυτό έγινε στις 11:00 το πρωϊ της Κυριακής. Ειδοποιήθηκε άμμεσα  το λιμεναρχείο Αμφιλοχίας το οποίο ήρθε λίγο αργότερα. Οι λιμενικοί παρέλαβαν την τραυματισμένη χελώνα για να  την μεταφέρουν στο λιμεναρχείο για πρώτες βοήθειες και γενικότερη φροντίδα, αλλά δυστυχώς λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού η χελώνα απεβίωσε κατά την μεταφορά.

Συνίσταται η άμμεση επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Αμφιλοχίας (2642022340) σε αντίστοιχα περιστατικά καθώς και να δίνετε η δέουσα προσοχή σε ιδιοκτήτες μηχανοκίνητων σκαφών καθώς και σε όσους ασκούν αλιευτική δραστηριότητα στον Αμβρακικό Κόλπο.

Διαβάστηκε 1150 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 09:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.