Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:14 πμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 16:14

Eπείγον αίτημα συγκέντρωσης τροφίμων απο το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστολή με αίτημα συγκέντρωσης τροφίμων λάβαμε απο το "Χαμόγελο του Παιδιού" και σας την παρουσιάζουμε αυτούσια:

Αγαπητοί µας,
Επικοινωνούµε µαζί σας προκειµένου να σας µεταφέρουµε την αγωνία µας καθώς βρισκόµαστε µπροστά σε µια πρωτοφανή κρίση στην ιστορία των 22 ετών δράσης του οργανισµού µας.

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε να στηρίζει παιδιά και τις οικογένειές τους µε προβλήµατα επιβίωσης από την πρώτη κιόλας στιγµή της ίδρυσής του. Οι ανάγκες όµως αυξάνονται καθώς η κοινωνικοοικονοµική κατάσταση στη χώρα χειροτερεύει µε αποτέλεσµα, σήµερα, να αντιµετωπίζουµε δυσκολίες για να στηρίξουµε τα 353 παιδιά για τα οποία φέρουµε την άµεση  ευθύνη ανατροφής τους καθώς µεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισµού αλλά και τα 13.728 παιδιά σε ολόκληρη την Ελλάδα οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες σε είδη διατροφής και προϊόντα υγιεινής.

Αυτό, όµως, το καλοκαίρι και παρά τις προσπάθειές µας να συγκεντρώσουµε τα απαραίτητα είδη για τα παιδιά που εκπροσωπούµε, η ανταπόκριση δεν ήταν η αναµενόµενη µε αποτέλεσµα να βρεθούµε µε άδεια ράφια και ελλείψεις ακόµα και σε προϊόντα τα οποία εδώ και χρόνια υπήρχαν σε πληθώρα.

Για να µπορέσουµε να καλύψουµε τις βασικές ανάγκες διατροφής όλων αυτών των παιδιών απευθυνόµαστε και σε εσάς ευελπιστώντας πως θα µπορέσετε να µας βοηθήσετε τόσο µε τα προϊόντα που διαθέτετε όσο και µε συγκεντρώσεις τροφίµων στο πλαίσιο της εταιρείας σας.


Με την ελπίδα πως θα µπορέσετε να στηρίξετε τις προσπάθειές µας για τα παιδιά σας παραθέτουµε τις βασικότερες ελλείψεις µας:
•   Ζυµαρικά
•   Γάλα
•   Λάδι
•   Όσπρια
•   Αλεύρι
•   Σάλτσα ντοµάτας
•   Είδη πρωινού (µέλι, κακάο, φρυγανιές, µπισκότα, δηµητριακά, κρουασάν…)
•   Αλάτι, ξύδι
•   Βρεφικές κρέµες
•   Βρεφικό γάλα
•   Είδη   βρεφικές   φροντίδες     (πάνες,     µωροµάντηλα,  κρέµες  συγκάµατος,
σαµπουάν, αφρόλουτρα..)
•   Προϊόντα   καθαρισµού     (καθαριστικά  &  απολυµαντικά  γενικής  χρήσης,
απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων & πιάτων, χλωρίνη…)
•   Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)


«Το Χαµόγελο του Παιδιού» υπερήφανο για την ποιότητα των υπηρεσιών του φροντίζει ώστε τα είδη που του προσφέρονται να φυλάσσονται και να διανέµονται µε ασφάλεια και απόλυτη διαφάνεια θέτοντας στην υπηρεσία κάθε παιδιού 14 Κέντρα Στήριξης ανά την Ελλάδα, 2 Κέντρα ∆ιαχείρισης και ∆ιανοµής Προϊόντων στην σε Ρέντη & Ν. Μάκρη εξοπλισµένα µε ψυγεία - θαλάµους & καταψύξεις για την ασφαλή διατήρηση των προϊόντων καθώς και φορτηγά ψυγεία για την ασφαλή µεταφορά ευπαθών προϊόντων.


«Το Χαµόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους δεν ανήκει σε λίγους.


Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς , που µοιράζονται το ίδιο Όραµα και Αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα µας.

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συµµετέχετε ενεργά στην προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται.

Εξειδικευµένα δίπλα σε παιδιά θύµατα Βίας, παιδιά θύµατα Εξαφάνισης, παιδιά µε προβλήµατα Υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες Φτώχειας. Κάθε ένα παιδί είναι µοναδικό και η επιστηµονική οµάδα του Οργανισµού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας άµεσα λύσεις σε συνεργασία µε κάθε αρµόδιο φορέα.

Σας ευχαριστούµε από καρδιάς για την συµµετοχή και την εµπιστοσύνη! «Αν ενωθούµε όλοι θα τα καταφέρουµε»*

 

Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Ζήνωνος Ελεάτου 10
151 23 Μαρούσι Αττικής
--------------------------------------
T.: 210 33 06 140
F.: 210 38 43 038
--------------------------------------

E.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.hamogelo.gr

 

Διαβάστηκε 1547 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 16:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.