Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 18:49

Ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής στο Αγρίνιο δεσμεύτηκε ο Γαβρόγλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για το μέλλον των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι Βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος, Μαρία Τριανταφύλλου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Γαβρόγλου στους τοπικούς φορείς, σχεδιάζεται η ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής στο Αγρίνιο με Κοσμητεία -με την παραμονή των τριών τμημάτων- κάτι το οποίο όμως θα απαιτήσει οργανωμένες πρωτοβουλίες και περαιτέρω διαβούλευση.

Για συγκρατημένη αισιοδοξία κάνει λόγο ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ενώ συμφωνήθηκε, τις επόμενες ώρες να εκδοθεί ανακοίνωση με ευθύνη του Υπουργείου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 968 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 18:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.