Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:30 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 19:10

Άσφαλτος για Βαθυαβάλι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Eίναι από ημέρες γνωστό πως είναι σε εξέλιξη εργασίες για τη βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στη δημοφιλή παραλία Βαθυαβάλι της περιοχής Παλαίρου του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.Πλέον ήρθε και η ώρα της ασφάλτου.

«Όπως όλοι ξέρουμε ο δρόμος Πογωνιά – Βαθυαβάλι ήταν σε κακή κατάσταση για πολλά χρόνια, αλλά ύστερα από την συνεργασία του Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη με την Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Επιτέλους ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος αυτός και πλέον οι επισκέπτες θα μπορούν σε λίγα λεπτά και χωρίς πρόβλημα με τα αυτοκίνητα τους να επισκέπτονται την καλύτερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας. Να σημειώσουμε πως στην παραλία αυτή πάνε και πάρα πολλοί Αγρινιώτες», αναφέρει το katounanews.blogspot.gr.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1899 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.