Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:22 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 18:03

Τελικά πλεονάζει η ανθρωπιά στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αφορμή για τον τίτλου του άρθρου αποτέλεσε ένα περιστατικό που μας διηγήθηκε νεαρός άνεργος άνδρας, αναγνώστης της ιστοσελίδας μας.

Συγκεκριμένα χθές 12/7 τις πρώτες πρωινές ώρες ο συγκεκριμένος νεαρός μεταβαίνοντας στην εφορία για υποθεσή του, περνώντας την οδό Πάνου Σούλου του έπεσε το πορτοφόλι το οποίο περιείχε κάποια χρήματα, πιστωτική κάρτα και την κάρτα ανεργίας του. Κάποια στιγμή ιδιοκτήτρια παρακείμενου εμπορικού καταστήματος το βρήκε και χωρίς δεύτερη σκέψη προσπάθησε να βρεί τον κατοχό του. Διαπιστώνοντας την ύπαρξη της κάρτας ανεργίας στο πορτοφόλι επικοινώνησε με τον ΟΑΕΔ και έμαθε τα στοιχεία επικοινωνίας του κατόχου. Ετσι τον πήρε τηλέφωνο και του το παρέδωσε. 

Ο νεαρός άνδρας ευχαριστεί διαμέσου του site μας, απο καρδιάς την συγκεκριμένη κυρία και της εύχεται ότι καλύτερο για την ίδια και την οικογενειά της.

Διαβάστηκε 3016 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 15:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.