Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:03 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 17:57

Η Εύα Σακελλάρη την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Κτήμα Πιθάρι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Εύα Σακελλάρη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έζησε στο Μεσολόγγι από τους πρώτους μήνες της ζωής της. Καθ’όλη την μουσική της πορεία δημιουργεί ένα ταξίδι γεμάτο από χρώματα και αρώματα μακρινών τόπων.

Έχοντας ως σημείο συνάντησης, την Τετάρτη 12 Ιουλίου το Κτήμα Πιθάρι, η Εύα Σακελλάρη και οι μουσικοί της έρχονται να μας ταξιδέψουν στους δικούς τους μουσικούς ρυθμούς.Την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά θα «ντύσει» με soul, pop, blues, funk αλλά και jazz αγγλόφωνες επιτυχίες, καινούργιες και παλιές, original τραγούδια καθώς και “πειραγμένες” διασκευές από γνωστά τραγούδια, με το δικό της μοναδικό στυλ καθώς η φωνή της έχει το ιδανικό soul γρέζι και ηχόχρωμα μιας “μαύρης” ντίβας.

Η μεστή της φωνή και η τόσο ζωντανή σκηνική της παρουσία, σε κάνει να πιστεύεις πως η σκηνή είναι το φυσικό της περιβάλλον!!

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου σε μια βραδιά πολλά υποσχόμενη. Μια μουσική βραδιά που κανείς δεν πρέπει να χάσει!!!

Κτήμα Πιθάρι, Δογρή Παραβόλας
Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ. Κρατήσεων 26410 62160

Διαβάστηκε 1349 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 18:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.