Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:01 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 12:37

Β’ Εθνική Μπάσκετ: Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας του Χ. Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την κυκλοφορία των νέων καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 γνωστοποίησε χθες (Παρασκευή 7 Ιουλίου) με ανακοίνωσή της η ομάδα του Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα:

Στη κυκλοφορία είναι από σήμερα (Παρασκευή 7/7) οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 που θα βρει την ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Β΄Εθνική.

Οι κάρτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: ”yellow card” και ”red card”.Οι ”yellow card” αφορούν τα κίτρινα καθίσματα στο τομέα Β και Δ, είναι μη αριθμημένα και κοστίζουν 50 ευρώ, ενώ οι ”red card” αφορούν τα κόκκινα καθίσματα στο τομέα Γ, είναι αριθμημένα και κοστίζουν 100 ευρώ. Παίρνοντας τις κάρτες αυτές έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Σημεία πώλησης:
Κατάστημα «Επαμεινώνδας Κλάδης»
Κατάστημα «Fino» Γιώργος Σπανός
Κατάστημα «Crema» Γιώργος Παγούρας

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 1203 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.